Esports 24/07/2019

Gallego: “El partit contra l'Starjnan no serà una festa”

El tècnic blanc-i-blau adverteix de la dificultat que representa un rival més rodat

Roger Requena
2 min
David Gallego, dirigint un partit de pretemporada

BarcelonaEstrenar-se a Europa contra un rival desconegut i modest no implica relaxacions. Així ho ha advertit el tècnic de l’Espanyol, David Gallego, que ha deixat clar que el partit d’aquest dijous davant el Stjarnan (21 h, Esport3) no serà cap tràmit. “Entenc que l'afició vulgui venir a gaudir, a ajudar-nos, però tenim molt clar que no serà una festa, és un partit molt difícil i només ens hem de centrar en el joc".

Per a Gallego, els islandesos són “un rival molt difícil” pel moment en què arriba l’Espanyol, amb vint dies de pretemporada. “Estan molt més rodats, van començar a l'abril i porten 13 jornades de Lliga, i tenen com a mínim la mateixa il·lusió que nosaltres per passar l'eliminatòria. A partir d'aquí, màxima humilitat i respecte. Dit això, ens centrarem en el nostre joc i en el que passarà al terreny de joc, la resta no existeix". Sobre el plantejament dels islandesos, ha avisat que fins al moment del partit no sabrà què plantejaran, si bé ha reconegut que són un rival “valent, que ataca amb molta gent i defensa també amb molts efectius”.

Com no podia ser d’altra manera, l’estrena europea suposa un gran al·licient per al tècnic de Súria i la seva plantilla. “Suposa una il·lusió enorme, estava desitjant que arribés el moment. Estem a punt de debutar en un nou projecte, en competició europea i a casa, il·lusionat tant o més que l'aficionat". Gallego ha negat que hi hagi “nerviosisme” entre els més joves. Preguntat per com veu el seu equip pel que fa a l’adaptació a les seves idees, ha reconegut que encara els falta temps. “Hi arriben bé, però en tres setmanes seran millors. Més del que esperava però encara ens falta perquè hem tingut poc temps. El temps suficient per tenir garanties que podem competir de tu a tu".

stats