PRIMERA DIVISIÓ

Rubi: "Hem ofert poca resistència, hem d'oblidar aviat aquest partit"

El tècnic espanyolista ha reconegut que els ha faltat tranquil·litat i efectivitat 

Amb rostre seriós, Joan Francesc Ferrer 'Rubi' ha valorat la desfeta de l'Espanyol al derbi. "Hem ofert poca resistència. El primer i el tercer gols ens han fet molt de mal. No ens ha sortit res bé, crec que no hem fet tantes coses malament, però ens ha faltat tranquil·litat amb pilota i 'punch' sense pilota. N'esperàvem més d'aquest partit". Preguntat sobre Messi, no s'hi ha volgut esplaiar: "Ja ho sabeu tot, no afegiré gaire cosa més". 

El tècnic ha reconegut que el seu equip "mai ha donat la sensació de poder fer res, cosa que condiciona a escala mental". "Estem passant un moment complicat, és evident. El partit d'avui l'hem d'oblidar de pressa. Girar full i aprendre'n. Hem de recuperar el fil, no ho fem tot malament, però sí que és cert que ens està costant més de l'habitual", ha afegit el preparador espanyolista, que s'ha negat a qualificar la situació actual de "crisi total". 

"La idea era acabar jugades, tenir més possessió al mig del camp, però teníem unes zones de pressió que no ens han acabat de sortir bé, sobretot als costats", ha lamentat Rubi. "Ha quedat clar que hi ha diferència entre els dos equips. No esperava que n'hi hagués tanta, en les disputes i els xocs", ha afegit el tècnic espanyolista, que ha desitjat que el seu equip pugui mostrar una millor imatge en el partit de la segona volta al Camp Nou. 

"Jugadors com Víctor eren importants avui i ha estat bé. Passa que a vegades hi ha situacions individuals que no surten com volem. Potser n'esperava una mica més, però els he de reconèixer que ho han intentat fer de la millor manera possible", ha apuntat sobre l'alineació plantejada, amb algunes novetats.