Bet365 patrocinarà l'Espanyol fins al 2020

La casa d'apostes s'uneix a l'elenc d'empreses que ja vinculen la seva marca al club espanyolista

L'Espanyol ha trobat substitut a Botemanía, casa d'apostes que va patrocinar el club blanc-i-blau des del març del 2016 fins al juny passat. Es tracta de Bet365, empresa britànica dedicada al mateix sector, les apostes online, i que omplirà el buit que deixa Botemanía, que ocupava diversos actius del club. L'acord amb aquesta casa d'apostes és per a dues temporades, fins al 2020. El club ha anticipat que a partir de la temporada vinent activaran el patrocini, que es veurà reflectit en diferents espais. Segons ha pogut saber l'ARA, el patrocini amb Bet365 no inclou la façana superior a les taquilles on, fins ara, apareixia Botemanía amb un cartell gegant visible des de l'autopista. Bet365 tindrà presència dins de l'RCDE Stadium. La mencionada façana, però, no quedarà descoberta, i és que en les properes setmanes el club anunciarà quina marca hi publicita. 

L’Espanyol, però, no serà l’únic club de la Lliga patrocinat per Bet365 la propera temporada. I és que la casa d’apostes, en una estratègia comercial per ser l’empresa dominant pel que fa a clients a la Lliga, ha tancat aquest mateix dimecres acords de patrocini amb altres vuit conjunts: Vila-real, Celta, Betis, Athletic Club, Getafe, Rayo Vallecano, Osca i Eibar. 

"D'aquesta manera, el club suma un nou patrocinador oficial per potenciar i donar valor a la marca RCDE. A més, l'entitat blanc-i-blava es congratula d'afegir aquesta important aliança de patrocini a l'elenc del qual actualment ja disposa", ha exposat l'entitat a través d'un comunicat. Tot i no disposar de presència a la façana, les condicions econòmiques d'aquest patrocini són superiors a les que oferia Botemanía, ja que Bet365 s'uneix a altres patrocinis principals (els que integren el programa TOP), format de moment per altres cinc empreses: Damm, La Caixa, Kelme, Riviera Maya i Rastar Group.

Més continguts de