Publicitat
Publicitat

BÀSQUET - LLIGA ENDESA

La renovació de Lorbek està feta i només falta la firma

Erazem Lorbek seguirà sent jugador del Barça Regal la pròxima temporada si torna signat el contracte que li ha fet arribar el club blaugrana. El pivot eslovè (28 anys) ha arribat a un acord per renovar per a tres temporades i només falta una signatura perquè l'acord pugui ser oficial. El Barça confia en la paraula del jugador i no espera que el compromís al qual han arribat es pugui trencar.

L'aler pivot, que durant setmanes va estar pendent dels San Antonio Spurs (NBA), ha descartat una important oferta del CSKA, que millorava l'oferta econòmica del Barça Regal per quedar-se. Amb el nou contracte, el jugador tan sols cobrarà 50.000 euros més per temporada. El total de l'operació se situa al voltant dels 2,5 milions d'euros bruts per campanya, que tributats al 24% -és estranger i no resident- li suposaran un sou pròxim als 1,9 milions d'euros per temporada.

Oferta russa per Víctor Sada

El Barça Regal, que ja ha arribat a un acord per incorporar Nathan Jawai, negocia ara les renovacions de Víctor Sada i Fran Vázquez. El base estudia una oferta econòmica molt interessant per jugar a Rússia. Les posicions amb el club blaugrana estan tan allunyades que les dues parts encara no han començat a parlar de la durada del contracte.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT