Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

La resolució del misteri Montoya

1.  Montoya

La periodista Aina Cerdà va explicar al programa Els matins de TV3 allò que tothom volia saber: el perquè de l’ostracisme de Martín Montoya. El cas va passar fa uns dos mesos. Luis Enrique va saber que el lateral el criticava i li ho va recriminar davant de tots els companys de vestidor.

2.  Luis Enrique

El míster va demanar als jugadors que, si tenien alguna cosa a dir-li, li anessin de cara. El que no es podia pensar ningú, ni el mateix Montoya, era que ho pagaria tan car. Ni un minut més. Per això ha demanat que el traspassin. ¿L’autoritat de Lucho queda reforçada? Ho dubto.

3.  Lateral

Dani Alves acaba contracte amb el Barça, Douglas és una broma, Adriano és un bon suplent però no un titular... Al planter, Patric no arribarà al primer equip i Godswill està tendre i lesionat. Si el TAS no ens permet fitxar, l’entrenador podrà lamentar-se de traspassar Martín Montoya.

4.  Suárez

El dia del París Saint-Germain, el Barça va presentar la penya Diplomàcia, formada per ambaixadors estrangers, que van ser a la llotja. El de l’Argentina va dir que marcaria Messi. Fàcil. El del Brasil, Neymar. Golàs. I el de l’Uruguai va pronosticar un gol de Luis Suárez. La van clavar tots tres.

5.  Mathieu

En saber-se les alineacions, un seguidor del PSG que tenia a la vora es lamentava que a l’equip de París només hi jugava un francès: Matuidi. “Juguen tants francesos al PSG com al Barça, amb Mathieu”, li vaig dir. Em va preguntar quants dels del Barça eren de La Masia. Dimecres només sis de casa.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT