Futbol Català
Esports 23/10/2011

L'Hospitalet torna a derrotar al Llagostera, aquesta vegada per saltar al segon lloc de la taula

El triomf per 1-0 dels riberencs els deixa a dos punts del líder

Els riberencs, en ratxa

BarcelonaPer segona vegada, L'Hospitalet ha superat per la mínima diferència (1-0) al Llagostera. Després del duel de Copa del Rei, l'equip de Vinyals també ha sortit vencedor en lliga. El Lleida ha donat la campanada de la temporada derrotant al líder, l'Atlètic Balears, al seu estadi. L'encara primer classificat, que no havia perdut cap partit de lliga, ha donat aire a un equip lleidatà necessitat. El Reus segueix dins el play-off després d'empatar a casa (1-1) davant l'Oriola. Triomf del Sant Andreu a domicili i del Badalona a casa.

L'Hospitalet 1 - Llagostera 0

En un partit tàctic, sobretot al primer temps, riberencs i gironins han repetit el guió de la Copa, igualats en forces i joc durant molta estona. A la represa, Virgili podria haver avançat el conjunt d'Oriol Alsina però el porter Craviotto ha resultat providencial. Un xut al pal de Ruben ha estat la millor ocasió local abans del gol de David Haro al minut 60.

Atlètic Balears 0 - Lleida 1

La diana del lleidatà David Giménez al quart d'hora de la segona part ha resultat històrica: és el primer gol que provoca una derrota de l'Atlètic Balears en aquesta lliga. Els deixebles d'Emili Vicente han protagonitzat un gran primer temps, lluny de la imatge oferida en les darreres jornades. El segon temps ha suposat un atac constant dels locals però l'equip de la Terra Ferma ha portat perill al contraatac i ha deixat sense efecte tot intent de gol del líder.

Badalona 3 - Andorra 0

Després de perdre la condició d'invicte a casa i enganxar una petita mala ratxa de resultats, res millor pel conjunt escapulat que una clara victòria sense discussió a casa contra l'Andorra de Terol. Manga, de penal al primer minut de joc, ha avançat els de Manolo Márquez. Amb la tranquil·litat del marcador ha arribat el primer de Pugui (només cinc minuts més tard). El mateix Pugui, ja a cinc minuts del final de l'encontre, ha posat la cirereta del pastís davant un Andorra superat.

Dénia 1 - Sant Andreu 2

El conjunt quadribarrat es troba en plena dinàmica positiva de jocs i resultats. Marcos, autèntic home gol del Sant Andreu les darreres jornades, no ha fallat amb la cita i ha obert la llauna al primer minut del segon temps. Un posterior gol de Nakor, onze minuts més tard, ha semblat sentenciar el partit. No obstant, un gol de Ruben a un minut del final encara ha donat un xic d'emoció final. L'equip andreuenc es troba a només dos punts de les places de play-off

Reus 1 - Oriola 1

Taules al Baix Camp entre els locals (quarts) i l'Oriola (tercer). L'equip de Santi Castillejo ha vist com Dani Romero ha avançat als visitants al marcador. Prèviament, una falta del porter Romero per mans fora l'àrea havia estat reclamada pels locals com expulsió. No obstant, Chumbi ha tornat l'empat a l'electrònic a la segona part on els roig-i-negres han estat millors que el rival.