Futbol Català
Esports 04/12/2011

L'Hospitalet torna al camí de la victòria

Els riberencs superen 2-0 l'Sporting Maonès per conservar la segona plaça

L'estadi municipal, seu de partits de beisbol als Jocs Olímpics, en un matx de l'Hospitalet.

BarcelonaLa jornada catalana a Segona B ha deixat dues victòries, totes dues dels equips que actualment ocupen zona de play-off d'ascens. L'Hospitalet ha superat clarament l'Sporting Maonès, i el Reus, gràcies a un solitari gol davant l'Olímpic de Xàtiva, torna a entrar dins la zona de privilegi. El Llagostera va caure dissabte davant l'Oriola, mentre que el duel català entre Badalona i Lleida ha finalitzat sense gols. El Sant Andreu ha ensopegat a Gandia.

Llagostera 1 - Oriola 3

Resultat enganyós el que va obtenir el conjunt català, que va posar punt final a una ratxa de cinc partits sense perdre i a 500 minuts del porter Wilfred sense recollir una pilota del fons de la seva xarxa. El gol inicial llagosterenc, obra d'Aimar, va ser capgirat a la segona part amb dianes d'Óscar Rico (per partida doble, una d'elles, de falta directa) i Carlos Delgado. Amb 1-0 al marcador l'àrbitre es va empassar un clar penal de "Pulpo" Romero a Uri que hauria pogut canviar la dinàmica d'un partit molt igualat.

L'Hospitalet 2 - Sporting Maonès 0

No ha tingut problemes el conjunt riberenc per imposar-se a un equip marcat per una forta dinàmica negativa i greus problemes econòmics. Els visitants han refusat voler la pilota i han sortit a l'Estadi de Futbol de L'Hospitalet a conservar el marcador. Tampoc han jugat un futbol d'alt nivell els de Jordi Vinyals, però més que suficient per endur-se els punts. Marc Pedraza al minut 61 i David Prats al 73 han materialitzat les dianes del triomf local.

Reus 1 - Olímpic 0

El sempre present Chumbi ha decidit el partit pel Reus, especialitzat a sumar els triomfs per la mínima en aquesta lliga (és el cinquè 1-0 d'aquesta temporada al Baix Camp). La diana, a tocar del quart d'hora del segon temps, ha servit per desplaçar l'Olímpic de la seva posició a la taula i tornar a fer entrar l'equip de Santi Castillejo entre els quatre privilegiats.

Badalona 0 - Lleida 0

L'empat és el resultat que menys convenia als dos equips que han protagonitzat el duel català de la jornada. El Badalona, que no acaba d'aixecar el vol aquesta temporada, no ha pogut superar un Lleida irregular que es manté, conjuntament al club escapulat, a la meitat de la taula, separats per tres punts. El Lleida s'ha quedat amb deu al darrer minut de partit, quan la inferioritat no ha tingut marge per notar-se.

Gandia 1 - Sant Andreu 0

Després d'una ratxa de bons resultats que van deixar l'equip andreuenc a tocar de les quatre primeres places, els de Piti Belmonte han acumulat uns darrers resultats negatius. La derrota d'avui a Gandia, provocada per un gol de Malagón tres minuts passat el quart d'hora de la primera part, suposa la segona derrota seguida d'un conjunt, l'andreuenc, que només ha guanyat un partit dels darrers cinc. Els altres quatre, derrotes.