Futbol Català
Esports 18/12/2011

L'Hospitalet i l'Atlètic Balears disputen un gran duel d'alçada a la Feixa Llarga amb un final vibrant

Taules entre riberencs i mallorquins (2-2). Jornada positiva pels catalans amb una única derrota, la del Badalona al duel d'equips del principat disputat a Reus (2-1)

Redacció
3 min
Una imatge del duel de L'Hospi

BarcelonaA una jornada d'acabar la primera volta de la lliga, dos equips catalans passaran el Nadal en zona de promoció d'ascens a Segona A: L'Hospitalet i el Reus. Per sota, cap equip està immers en les places de descens ni de promoció de permanència, amb una mínima distància de cinc punts respecte els equips catalans que menys punts tenen. El final de l'any esportiu 2011 deixa, en balanç dels sis conjunts catalans de la categoria, un molt bon gust de boca.

Llagostera 2 - Andorra 0

Amb quatre victòries en els darrers cinc partits i només una derrota dels últims vuit, el Llagostera ha sumat dos mesos amb números de campió per allunyar-se fins a cinc punts de la zona de descens un cop arribada l'aturada de Nadal, un fet gairebé impensable després del mal inici del conjunt gironí, amb quatre derrotes seguides i tres empats. Contra l'Andorra, els d'Oriol Alsina van ser superiors i no van patir en cap moment al darrere. Va costar obrir la llauna, però finalment es va aconseguir per partida doble i amb el mateix autor dels gols, el capità Eloi Amagat. El primer de la tarda de dissabte al minut 75 i el darrer ja en l'afegit per tancar la victòria.

Sant Andreu 0 - Oriola 0

L'equip de Piti Belmonte ha signat taules contra una de les seves bèsties negres els darrers anys i actualment segon classificat del campionat. L'equip quadribarrat, tot i fer quatre setmanes que no guanya, es manté al mig de la taula amb unes xifres gairebé igualades en tots els aspectes: sis victòries, sis empats i sis derrotes, amb 19 gols a favor i 20 en contra.

L'Hospitalet 2 - Atlètic Balears 2

Partidàs d'alçada el viscut a l'Estadi de Futbol de L'Hospitalet. El líder ha estat a pocs segons de superar la ratxa com a local del conjunt riberenc, però una diana d'Ángel al quart minut d'afegit ha salvat un punt que té el seu pes en or. L'Atlètic Balears ha demostrat a la Feixa Llarga el perquè de la seva classificació amb un partit de nivell, el qual ha posat del seu cantó amb una diana de Jesús Perera al minut 28. La reacció de L'Hospi, voluntariós i entregat tot el partit, ha arribat gràcies a un penal transformat per David Prats al minut 83. Quan l'empat semblava que seria només a un gol, Diop ha fet l'1-2 sobre el temps reglamentari, però una gran falta directa d'Ángel Sánchez quatre minuts més tard ha fet vibrar l'afició riberenca.

Lleida 4 - Saragossa B 0

No ha tingut pietat el lleida del darrer classificat de Segona B. L'Equip d'Emili Vicente ha obert la llauna passada la mitja hora de partit amb un gol de Pau. Als 45 de joc, David Giménez ha fet el 2-0. Sense opció a reacció pels visitants, a deu minuts del final Ballesteros ha signat el tercer i el propi jugador blau ha fet doblet en el segon minut d'afegit. El triomf situa al Lleida al bell mig de la taula i li fa sumar la primera victòria en set partits.

Reus 2 - Badalona 1

L'equip del Baix Camp torna a places de play-off gràcies a un doble fet: el seu triomf en el duel català de la jornada i la combinació amb l'empat de l'Olímpic a Terol. Els reusencs s'han avançat al primer minut de partit gràcies a Taranilla i han fet el 2-0 amb un xut d'Álvarez des del punt de penal. El Badalona ha jugat amb un home menys tota la segona meitat per expulsió de Vázquez al minut 42. Tot i això, el conjunt de Manolo Márquez ha retallat distàncies amb un gol en pròpia porteria de Beñat. La gesta de l'empat, però, no ha estat possible pels escapulats.

stats