Futbol Català
Esports 08/01/2012

L'Hospitalet i el Reus sumen per tancar la primera volta en zona de 'play-off' d'ascens a Segona A

El Badalona s'apropa a la part alta, el Llagostera segueix en ratxa i el Sant Andreu suma al camp del València Mestalla l'única ensopegada catalana aquesta jornada

Santi Castillejo dirigint el seu equip en el darrer partit de lliga

BarcelonaEl retorn de la lliga a Segona B per tancar la primera volta del campionat en el primer partit de l'any ha presentat un gran balanç català, amb l'única derrota del Sant Andreu. Els cinc equips restants del principat han guanyat o empatat i han sumat més coixí als seus respectius objectius. Cal destacar la ratxa del Llagostera, amb tres victòries seguides i cinc triomfs en els darrers sis partits d'aquesta volta. Ara per ara no perilla la permanència de cap català.

Olímpic 0 - L'Hospitalet 2

Magnífic resultat riberenc en el retorn de la lliga aprofitant l'ensopegada del líder, l'Atlètic Balears. L'equip de Jordi Vinyals, novament centrat a la lliga després de l'experiència de la Copa del Rei, no ha notat l'aturada en negatiu i s'ha imposat a domicili en un bon partit. David Prats, al minut 33 del primer temps i Ángel Sánchez, als cinc minuts de la represa, han estat els autors dels gols catalans.

Saragossa B 0 - Reus 0

Tot i tractar-se d'un empat al camp del darrer classificat de la lliga, el Reus ha aconseguit seguir sumant per conservar la quarta plaça i tancar la primera volta en zona de privilegi. Els de Santi Castillejo han tingut ocasions per decantar el partit, però davant han tingut un Saragossa B ordenat i que ha tancat els espais tan bé com ha pogut.

València Mestalla 3 - Sant Andreu 0

Desfeta quadribarrada al camp del filial valencianista, equip que amb aquest triomf aconsegueix sortir de la zona de descens. Un gol de Bernat als 24 minuts ha estrenat el marcador. A la represa, diana matinera de Portu i a deu minuts pel final del partit, Paco Alcácer ha fet el 3-0 definitiu. El Sant Andreu s'ha mostrat poc encertat en el joc ofensiu i el València Mestalla molt definidor en les seves arribades.

Badalona 1 - Dénia 0

Triomf important de l'equip escapulat al Camp del Centenari. L'equip badaloní tanca la primera volta a quatre punts del play-off, fora del seu objectiu però més a tocar que fa unes setmanes, amb l'equip mig estancat a la zona mitja de la taula. Un gol de Joaquín a la segona part del partit ha estat més que suficient. Els locals s'han quedat amb deu per una segona groga a Víctor al minut 73, però ràpidament s'han anivellat les forces amb l'expulsió del visitant Dani González.

Sporting Maonès 0 - Llagostera 3

El Llagostera no ha notat el canvi d'any ni l'aturada de Nadal i segueix imparable en la seva trajectòria ascendent, presentant uns números, en els darrers dos mesos i mig, més propis del líder que no pas del cuer de l'inici de la temporada. Dos gols d'Uri, els primers en lliga del menut davanter blaugrana i una diana de penal d'Eloi han signat la golejada catalana a terres balears.

Oriola 0 - Lleida 0

Bon punt a domicili de l'equip dirigit per Emili Vicente. El Lleida, seriós en tot moment i que s'ha trobat amb un partit d'ofici al davant, ha sumat un important dígit al seu caseller al camp del segon classificat de la lliga. L'equip de la Terra Ferma suma 25 punts i s'allunya sis punts del descens, de manera que es manté estable a la zona mitjana després d'haver superat una mala ratxa.