Futbol Català
Esports 29/01/2012

Tres equips de la zona baixa de Tercera Divisió donen la sorpresa i estreten la classificació

Empats de Gramenet i Vilanova contra Pobla de Mafumet i Espanyol B respectivament. L'Amposta guanya a Balaguer i s'allunya d'un Masnou despenjat

Redacció
1 min
Nova ensopegada de l'Espanyol B

BarcelonaEl Terrassa i el Prat juguen a intercanviar-se el liderat de la lliga en les darreres setmanes. El conjunt egarenc ha tornat a comandar-la en solitari després de guanyar el Rubí al derbi per 3-1. Ara, amb 44 punts a la taula, supera en dos a un Prat que ha empatat a Gavà (1-1) i treu set punts al cinquè classificat i primer equip que no entra a play-off. Aquesta zona l'ocupa un Espanyol B en crisi que ha ensopegat contra el Vilanova (1-1) i que suma una victòria dels darrers set partits i quatre seguits sense guanyar.

Per sota, a l'empat d'or del Vilanova se sumen unes altres taules, aquesta vegada sense gols, a Can Peixauet. La Gramenet ha aconseguit frenar La Pobla de Mafumet però segueix ocupant la primera de les places de descens. A un punt dels colomencs s'ha posat un Amposta en alça que s'ha imposat a Balaguer per 1-3 i suma dos triomfs consecutius. A la zona mitja, l'Europa arriba als 31 punts després de guanyar el Vic (2-0) i posar l'equip blanc-i-vermell molt a tocar de la zona calenta de la classificació.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Gramenet 0 - Pobla Mafumet 0

Espanyol B 1 - Vilanova 1

Santboià 2 - Castelldefels 0

Gavà 1 - Prat 1

Europa 2 - Vic 0

Montanyesa 2 - Masnou 0

Balaguer 1 - Amposta 3

Manlleu 1 - Cornellà 1

Olot 0 - Vilafranca 0

Terrassa 3 - Rubí 1

stats