Futbol Català
Esports 05/02/2012

Un enorme Sant Andreu fa caure l'Atlètic Balears

El líder destacat de la categoria ha perdut al Narcís Sala (2-1) per culpa d'un equip andreuenc inspirat i la 'màgia' de Quim Araujo

Redacciö
2 min

BarcelonaSetmana de profit pels equips del Principat. Tots els resultats de la jornada són positius menys pel Reus, que ha caigut en el duel directe català davant L'Hospitalet a la Feixa Llarga. El Badalona, amb una clara i contundent victòria per 0-3 a Manacor entra al play-off. No obstant, el resultat més sonat del diumenge futbolístic a la categoria és la derrota del líder. L'Atlètic Balears ha doblegat els genolls davant el Sant Andreu.

Sant Andreu 2 - Atlètic Balears 1

Inesperada però a la vegada molt merescuda victòria del Sant Andreu davant un líder que semblava fins ara intractable, sobretot a domicili, on ha encaixat la seva primera derrota al Narcís Sala. L'exprimera Antoñito ha avançat el seu equip al marcador, però Luís Blanco ha establert les taules poc després. A la represa, una acció de murri del 'mag' Quim Araujo, robant-li la cartera al central i xutant de primeres sobre la mitja sortida del porter, ha acabat de completar la gesta.

L'Hospitalet 1 - Reus 0

Una genialitat del punta David Prats al minut 43 del primer temps, transformant una vaselina per obrir el marcador en un minut considerat psicològic, ha acabat donant el triomf al conjunt riberenc, necessitat de trobar de nou el bon camí. Tot i que el Reus ha gaudit d'alguna oportunitat per empatar, el conjunt del Baix Camp segueix amb la seva particular caiguda lliure a la taula i ja suma cinc setmanes sense guanyar.

Manacor 0 - Badalona 3

Contundent triomf escapulat per posar el Badalona finalment dins els quatre primers de la taula. L'equip ha hagut d'esperar a la jornada 23 per estar a l'alçada dels objectius de la temporada. L'equip de Manolo Márquez, que ha anat de menys a més al campionat, ha signat una clara golejada amb dianes de Pelegri (36'), el juvenil Robert (84') i Goikoetxea (89').

Llagostera 4 - Mallorca B 2

Retrobament amb el triomf de l'equip blaugrana en el, possiblement, millor partit que ha disputat des que milita a Segona B. Malgrat el gol inicial de l'equip balear (Uche, 13'), res no ha aturat el conjunt dirigit per Oriol Alsina. Virgili al minut 35 ha fet l'empat signant el primer gol del seu caseller particular. A la represa, Eloi Amagat ha fet el segon des del punt de penal i Tarradellas (80') i altra vegada Virgili (83') ha sentenciat el duel. El darrer gol d'Aridai (86'), anecdòtic.

Lleida 0 Andorra 0

Empat sense gols al Camp d'Esports. Malgrat les taules contra un equip situat en descens, el conjunt d'Emili Vicente suma la sensacional xifra de nou partits seguits sense perdre, una fita difícil d'assolir en una categoria tan igualada i complicada com la Segona B. L'equip de la Terra Ferma ha gaudit de moltes ocasions de gol però l'equip de Terol ha posat l'autobús a la seva àrea i ha aconseguit el seu propòsit de marxar de Lleida sumant.

stats