Futbol Català
Esports 19/02/2012

La zona baixa de Tercera Divisió s'anima

Els equips que lluiten per evitar el descens estreten la diferència amb la mitja taula

Redacció
1 min
La Pobla cau de la zona noble

BarcelonaRes està decidit a Tercera Divisió. Després de disputar-se la jornada número 25, tot s'estreta a la categoria, tant per dalt com per baix. Per dalt, ensopegada dels primers classificats: ell Prat a casa davant el Balaguer (0-1), el Terrassa a Castelldefels (1-0) i la Pobla al seu camp contra el Santboià (1-1). Aquests resultats s'han convertit en or per un Espanyol B que s'ha retrobat amb la victòria a Masnou (0-1), tornant així a posicions de privilegi. Un privilegi que ha perdut la pròpia Pobla i també el Manlleu, derrotat a Can Peixauet davant una creixent Gramenet (3-2).

Aquests resultats han animat la zona baixa de la lliga i han afectat el grup de promoció d'ascens: han perdut els fins ara quatre primers i han guanyat tres dels quatre últims. Va començar la 'festa' el Vilanova en partit disputat dissabte, superant el Gavà per 1 a 0. Ara de la primera posició de descens al novè lloc de la taula hi ha només sis punts de diferència i 39 més en joc.

També en dissabte es va jugar El Vic-Olot, amb un 2-2 al marcador. La jornada l'han tancat Amposta i Vilafranca. Els visitants, que podien empatar amb el Prat al lideratge de la lliga, han caigut davant un penúltim classificat que no tira la tovallola. En un partit boig els ampostins han deixat el marcador en un 4-2.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 2 - Olot 2

Vilanova 1 - Gavà 0

Gramenet 3 - Manlleu 2

Masnou 0 - Espanyol B 1

Pobla Mafumet 1 - Santboià 1

Cornellà 0 - Europa 0

Castelldefels 1 - Terrassa 0

Prat 0 - Balaguer 1

Rubí 1 - Montanyesa 1

Amposta 4 - Vilafranca 2

stats