Futbol Català
Esports 26/02/2012

El Llagostera segueix sense tenir sostre i entra de ple en zona de promoció a la Liga Adelante

Un gol en temps afegit dóna el quart triomf seguit a l'equip gironí a Reus (0-1). Els altres dos duels catalans han acabat amb un empat al marcador

Redacció
2 min
El Reus no troba el bon camí

BarcelonaLa triple jornada catalana a Segona B ha acabat amb punts per a cinc dels sis equips. El conjunt triomfant del cap de setmana torna a ser un Llagostera que esgota tots els qualificatius possibles i que ha deixat de pensar en la permanència per agafar-se fort al somni d'una promoció d'ascens que semblava utòpica passat un terç de la lliga. El triomf gironí suposa la derrota del Reus. D'altra banda, han sumat un punt L'Hospitalet, Badalona i Lleida.

Reus 0 - Llagostera 1

Curiós i poc habitual inici del partit al Baix Camp. El visitant Marc Mas s'ha quedat tancat al lavabo del vestuari i no ha pogut sortir amb l'equip a la gespa. L'àrbitre ha obligat igualment a iniciar-se l'encontre i durant gairebé dos minuts el Llagostera ha tocat la pilota a camp propi i el Reus, esportivament, no ha pressionat. Amb el jugador llagosterenc al camp, l'encontre ha resultat igualat, si bé el Reus ha posat a prova en alguna bona ocasió el porter llagosterenc Wilfred. L'equip d'Oriol Alsina, tal com va tenir lloc fa set dies, ha obtingut el seu triomf en l'afegit, amb una rematada de cap de Tarradellas.

L'Hospitalet 0 - Lleida 0

L'equip de Jordi Vinyals -avui expulsat per protestar al col·legiat- no troba la forma de recuperar les bones sensacions de l'inici de lliga. Davant un Lleida ordenat i a estones contundent, el conjunt riberenc ha gaudit de bones opcions al primer temps per desfer l'empat inicial, però no ha pogut foradar el marc dels de la Terra Ferma. El segon temps ha tingut poc futbol i encara menys ocasions.

Badalona 1 - Sant Andreu 1

Després d'un primer temps sense gols al Camp del Centenari, un gran xut de falta directa de Manga ha suposat la primera diana de la matinal a territori badaloní. Els de Manolo Márquez podrien haver ampliat distàncies en un remat de Vázquez poc després del gol. Als pocs instants, resposta andreuenca amb el gol de l'empat, obra de Nakor Bueno. Tots dos equips han buscat la porteria rival sense reserves fins al final de l'encontre, però res ha fet moure el marcador d'empat a un gol.

stats