Futbol Català
Esports 11/03/2012

El Sant Andreu i el Badalona, grans derrotats d'una jornada positiva pels quatre catalans restants

El Llagostera i L'Hospitalet es mantenen dins la zona de promoció d'ascens

Redacció
2 min
Decepció escapulada

BarcelonaSensacions per a tots els gustos a Segona B entre els equips catalans. El Llagostera, amb un empat sense gols a Terol, segueix sense encaixar dianes en contra i sumant a domicili. Important triomf de L'Hospitalet a casa per seguir dins la zona noble. El Lleida s'ha imposat a domicili a l'Huracan mentre que el Badalona ha deixat escapar un 2-0 parcial a casa per acabar perdent davant el filial del València. A Reus, l'equip local ha guanyat el duel català de la setmana davant el Sant Andreu.

Terol 0 - Llagostera 0

Bon punt el que ha sumat l'equip gironí en un dels terrenys de joc més complicats de la categoria. El porter Wilfred ha ampliat a 545 els minuts consecutius sense encaixar un gol. El partit s'ha desenvolupat, en general, de més a menys, finalitzant amb una segona part de poc futbol i molta imposició física. Al primer temps, Uri Santos ha gaudit de les millors opcions dels jugadors blaugranes.

L'Hospitalet 2 - Manacor 0

Vital triomf del conjunt riberenc per seguir instal·lat dins el grup de privilegi de la classificació. L'equip de Jordi Vinyals no ha disputat un bon partit però ha sumat els punts a casa davant un rival inferior en la classificació però que ha posat les coses complicades a la Feixa Llarga. Un golàs de falta de Lucas Viale a la mitja hora de joc i una diana de Prats en finalitzar el partit han deixat els punts a casa.

Badalona 2 - València Mestalla 3

Important pas enrere a casa del Badalona en les seves aspiracions de jugar la promoció d'ascens aquesta temporada. Contra un equip de la zona mitja-baixa de la categoria, el conjunt de Manolo Márquez ha deixat escapar una gran oportunitat. Els escapulats s'han posat per davant al marcador i han dominat la primera part amb un clar 2-0 obra de Ceballos i Álex Garcia. No obstant, en una molt dolenta segona meitat pels locals, el filial valencianista ha donat la volta a l'electrònic amb dianes de Roberto i doblet de Cristian.

Huracán València 0 - Lleida Esportiu 2

L'expulsió del local Omar per agressió al minut set de partit ha posat de cara l'encontre de l'equip d'Emili Vicente a Manises. Genís, al primer temps, ha transformat el primer dels de la Terra Ferma. El mateix futbolista, al darrer quart de partit, ha materialitzat la diana de la sentència d'un partit obert a la segona meitat malgrat jugar els locals amb un efectiu menys.

Reus 2 - Sant Andreu 1

El Reus ha passat en dues setmanes de patir per no complicar-se la vida respecte els clubs de la zona baixa a tornar-se a enganxar a la lluita per les places de promoció d'ascens. Al Baix Camp, l'equip de Santi Castillejo ha capgirat una situació adversa. El Sant Andreu s'ha avançat al marcador ben d'hora amb una diana de Moyano als deu minuts de joc. Només iniciar-se la segona part, Chumbi ha fet l'empat pels roig-i-negres i Sergio León, a vuit minuts per la finalització del matx, ha deixat els punts a casa.

stats