Futbol Català
Esports 25/03/2012

L'Espanyol B i el Cornellà signen dues grans golejades de sis gols a Tercera Divisió

Els blanc-i-blaus segueixen segons i els verds s'apropen a la zona alta

'Set' en blanc de l'Espanyol B al Balaguer

BarcelonaLa jornada 31 a la darrera categoria estatal ha deixat dos partits de la setmana amb un resultat de tennis. L'Espanyol ha fet un 'set en blanc' davant el Balaguer (6-0) i el Cornellà, també a casa, no ha tingut pietat de l'Amposta (6-1). El conjunt de Raúl Longhi segueix a deu punts del líder, un Prat que ha supera al Vic (3-0) però es mantenen en la segona plaça. Per la seva banda, el Cornellà s'apropa a cinc punts del quart lloc.

La Pobla de Mafumet no ha perdonat davant la Montanyesa (3-0) i ocupa el tercer lloc empatat amb un Terrassa que ha signat taules a Manlleu (0-0). El Santboià, amb una victòria contra l'Europa (1-0) certifica de forma virtual la seva permanència a la categoria i complica l'existència al conjunt gracienc. El cuer, el Masnou, ha sumat un punt davant el Gavà (1-1) mentre que l'Olot ha fet el seu particular tres de tres en victòries des del canvi d'entrenador i ha superat un rival directe, la Grama, a Can Peixauet (0-1). Tampoc surt de la zona baixa el Vilanova, derrotat a casa davant un resorgit Vilafranca (1-2).