Futbol Català
Esports 01/04/2012

L'Amposta i el Masnou fan saltar la banca a Tercera

L'equip blanc-i-negre goleja un rival directe, el Vilanova, per 5-1 i el cuer de la categoria dóna la sorpresa al Sagnier contra el líder Prat guanyant per 0-1

Redacció
1 min
L'Amposta conserva encara tota la moral

BarcelonaTot i l'apassionant lluita dels equips de la part alta de la taula, la nota destacada de la jornada l'han posat l'Amposta i el Masnou. En partit disputat dissabte, l'equip de Jordi Fabregat va golejar sense pietat el Vilanova per un contundent 5-1 que dóna esperances de permanència a un equip local que tenia davant seu el darrer tren per aferrar-se a Tercera. La mateixa tarda Vic i Castelldefels van signar taules sense gols.

En la matinal de diumenge, sorpresa al Municipal Sagnier amb la victòria del cuer per 0-1 davant el líder i més que clar aspirant a campió. A Nou Barris, aire pur per la 'Monta' davant la Gramenet. Els de Miki Carrillo han guanyat per 2-1. L'Europa ha caigut a casa 1-2 davant un Gavà que pràcticament respira tranquil del tot. També a domicili i pel mateix resultat s'ha imposat el Cornellà al Rubí.

Per la tarda, el renovat Olot ha sumat la seva quarta victòria consecutiva imposant-se davant l'Espanyol B per 3-2 en un partit boig on els visitants han jugat amb deu un bon tram de la segona part. El Santboià, en gran dinàmica positiva, ha guanyat a domicili el Terrassa (1-2). L'equip egarenc no cau de la zona de play-off perquè el Manlleu, que anava guanyant 0-2 a Balaguer, ha acabat cedint dos punts (2-2). Es dóna la casualitat que els quatre equips immersos en promoció d'ascens han caigut derrotats aquest cap de setmana.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 0 - Castelldefels 0

Amposta 5 -Vilanova 1

Prat 0 - Masnou 1

Europa 1 - Gavà 2

Rubí 1 - Cornellà 2

Montanyesa 2 - Gramenet 1

Olot 3 - Espanyol B 2

Terrassa 1 - Santboià 2

Balaguer 2 - Manlleu 2

Vilafranca 1 - Pobla Mafumet 0

stats