Futbol Català
Esports 19/04/2012

El Prat es converteix matemàticament en equip de promoció i el Masnou en conjunt de Catalana

L'empat sense gols del Terrassa a Gavà deixa el líder amb el play-off assegurat. Per sota, victòries de Vic, Europa i Vilanova per fugir de la zona baixa i deixar sense opcions de permanència el Masnou

Redacció
1 min
Triomf del Vic

BarcelonaEl campionat de lliga de Tercera Divisió ja té dues coses decidides: el Prat jugarà el play-off d'ascens a Segona B i el Masnou militarà la temporada vinent a Primera Catalana. Els potablava, líders de la categoria, juguen dijous a la tarda el seu partit ajornat de la jornada 33, però l'empat del Terrassa a Gavà (0-0) fa que el conjunt dirigit per Agustín Vacas ja tingui aquesta fitxa a la butxaca mentre lluita per acabar campió. Per sota, la victòria del Vilanova contra el Rubí (1-0) i la derrota del Masnou amb l'Europa (0-1) fan que el conjunt d'El Maresme s'acomiadi de la categoria a falta de quatre jornades per finalitzar el calendari de competició.

Més de la meitat de la desplaçada jornada 33 es va disputar dimecres a la nit. La zona que més es va animar va ser la part baixa de la taula. Tres equips que lluiten per fugir de la part més calenta van obtenir els tres punts: Vic, Europa i Vilanova. Els seus resultats, combinats amb la derrota de la Montanyesa a Sant Adrià (2-0 contra l'Espanyol B) i l'empat del Balaguer a Sant Boi (0-0), provoquen que cinc equips, del 13è al 17è, estiguin separats ara mateix només per tres punts.

RESULTATS DE LA JORNADA 33

Disputat el 4 d'abril

Pobla Mafumet 3 - Amposta 2

Disputats el 18 d'abril

Cornellà 0 - Vic 1

Masnou 0 - Europa 1

Gavà 0 - Terrassa 0

Santboià 0 - Balaguer 0

Espanyol B 2 - Montanyesa 0

Vilanova 1 - Rubí 0

PARTITS A DISPUTAR DIJOUS 19 D'ABRIL

Castelldefels-Prat (20 hores)

Manlleu-Olot (20:30 hores)

Gramenet-Vilafranca (20:30 hores)

stats