Futbol Català

Tot encara per decidir

La lliga de Tercera s'estreny per dalt i per baix

Màxima disputa per les places de promoció i per fugir del descens

El tram final del campionat a Tercera Divisió està posant emocionants els moviments dins la taula classificatòria. Només líder i cuer estan gairebé decidits de forma matemàtica (Prat i Masnou, respectivament). Per la resta de places de promoció i de salvació hi haurà lluita intensa. La jornada 34 ha deixat un victoriós Prat en el duel contra el Cornellà (2-1) amb diana al darrer minut d'Ignacio.

Per la seva banda, els dos filials tampoc han fallat. La Pobla de Mafumet ha obtingut els punts de la seva visita a un Rubí que perd pistonada (1-3). L'Espanyol B ha repetit el mateix resultat a Vilafranca per seguir en la tercera plaça, amb un partit menys que el conjunt grana. La victòria del Manlleu a Nou Barris (0-1), combinada amb l'empat entre Terrassa i Europa (0-0), fa que el conjunt dirigit per Francesc Cargol agafi la plaça del de Miquel Olmo. Els egarencs cauen de la promoció per segona vegada aquesta temporada.

A la part baixa, el duel directe entre l'Amposta i la Gramenet ha acabat amb una solvent victòria colomenca (1-4) tot i acabar el partit amb nou jugadors. La Grama estreny les diferències a la part baixa. La seva posició, la primera de descens, queda marcada amb 35 punts, els mateixos que el Vilanova, que dissabte va empatar amb el Vic (1-1). Els següents dos implicats directes, Vic i Europa, tenen 38 punts.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 1 - Vilanova 1
Balaguer 1 - Gavà 3
Montanyesa 0 - Manlleu 1
Rubí 1 - Pobla Mafumet 3
Prat 2 - Cornellà 1
Castelldefels 2 - Masnou 1
Terrassa 0 - Europa 0
Olot 1 - Santboià 3
Vilafranca 1 - Espanyol B 3
Amposta 1 - Gramenet 4