Futbol Català
Esports 11/12/2011

Lleida i Sant Andreu empaten a un gol i el Reus cau del 'play-off' per diferència de gols amb l'Olímpic

El Badalona supera 2-1 al Saragossa B mentre que el Llagostera torna a guanyar fora per 0-2 al València Mestalla. L'Ontinyent derrota l'Hospitalet al darrer instant

El Reus ha desaprofitat un penal per poder guanyar

BarcelonaEl Lleida i el Sant Andreu han empatat en un partit on tots dos equips han buscat el triomf per donar un salt classificatori. El Badalona ha tornat a tastar el sabor de la victòria a casa després de moltes setmanes, derrotant al filial del Saragossa. El Reus no ha passat de l'empat a Mallorca malgrat disposar d'un penal. Qui si ha guanyat a domicili és el Llagostera, que es mostra en clara línia ascendent. La derrota de l'Hospitalet el fa caure de la segona a la tercera plaça de la lliga.

Lleida 1 - Sant Andreu 1

El gran duel català de la jornada ha començat amb molt respecte entre dos equips propers a la classificació i amb ganes de donar un salt endavant. Durant el primer quart d'hora, només un remat fluix entre pals del Lleida, fàcil per Morales. L'equip de Piti Belmonte s'ha vist obligat a fer dos canvis al primer temps per lesió de Moyano i Eloi Fontanella. En global del primer temps, el Lleida ha tingut les millors ocasions. A la represa, els quadribarrats s'han avançat ben d'hora, als dos minuts, amb una centra de Blanco que ha rematat de cap el més petit de tots, David Llobet. A vint minuts del final, un xut des de la frontal d'Asier ha suposat l'empat definitiu de l'encontre.

València Mestalla 0 - Llagostera 2

Després de tallar la ratxa de partits consecutius sense perdre a casa contra l'Oriola, el Llagostera ha tornat al camí del triomf en un partit molt complet davant el filial valencianista. Els d'Oriol Alsina, que sumen tres victòries en els darrers quatre partits i una única derrota en els últims set, s'han avançat ràpid al marcador amb un gol d'Enric Pi als quatre minuts. Amb el partit sota control, els gironins han sentenciat a deu del final amb la primera diana a la lliga de Tarradellas com a jugador blaugrana.

Badalona 2 - Saragossa B 1

L'equip escapulat no guanyava a casa des del 23 d'octubre. Una dada preocupant tenint en consideració que el Camp del Centenari era fins fa pocs mesos el fortí més dur de la Segona B -amb més d'un any invicte-. El conjunt de Manolo Márquez ha dominat el primer temps sense profunditat i les poques opcions de gol les ha refusat David Aroca de sota els seus pals. A la represa, Àlex Garcia, des de la frontal, ha obert la llauna al minut 62. No obstant, lluny d'arribar el 2-0 (merescut pels locals), l'empat s'ha instal·lat al marcador amb una diana de Brian. El gol de la tranquil·litat badalonina ha arribat al minut 81, obra de Serramitja.

Ontinyent 1 - L'Hospitalet 0

Als darrers instants de partit s'ha mogut el marcador a Ontinyent i amb polèmica a favor dels locals. Amb aquesta derrota, l'equip de Jordi Vinyals ha perdut la segona plaça de privilegi per culpa del triomf de l'Oriola davant el Gandia. L'ensopegada -quan més assegurat semblava tenir un punt sumat- suposa, a més, que l'Atlètic Balears s'escapi de forma pràcticament definitiva cap al títol de lliga, si bé per l'equip català aquest no és l'objectiu de la temporada. La diana del triomf l'ha transformat Álex Cacho al quart minut d'afegit gràcies a un penal totalment inexistent.

Mallorca B 0 - Reus 0

Oportunitat mig perduda del Reus per distanciar un xic més un rival directe a la classificació. L'equip del Baix Camp segueix dos punts per sobre del filial balear, però en un duel sense gols, un penal favorable a l'equip entrenat per Santi Castillejo podria haver suposat el triomf roig-i-negre. En aquesta acció, Chumbi ha caigut a l'àrea i l'habitual xutador del Reus, Robert, ha vist com el porter Felipe li ha encertat el cantó de la rematada, evitant el gol. El triomf de l'Olímpic per 2-0 davant el Dénia fa caure el Reus de la zona de play-off tot i estar empatat a punts amb els de Xàtiva, però amb pitjor 'average' general.