Futbol Català
Esports 14/03/2012

El Reus es defensa de l'acusació de mal tracte formulada pel president del Sant Andreu

El dirigent quadribarrat, Manuel Camino, ha carregat contra la falta de cordialitat i el preu de les entrades dels del Baix Camp. L'entitat roig-i-negre el contradiu

Ara
1 min
Camino, president de la UE Sant Andreu

ReusLa junta directiva del Reus ha sortit al pas de les declaracions del president del Sant Andreu, Manuel Camino, efectuades al diari Sport, on el dirigent del club andreuenc s'ha queixat d'haver rebut mal tracte a la llotja de l'estadi reusenc, així com un augment del preu de les entrades cap als seus socis. En un comunicat oficial, l'entitat del Baix Camp ha negat les acusacions ressaltant que "la conducta del CF Reus es caracteritza sempre per la cordialitat i el respecte al club contrari".

El comunicat afirma que "el CF Reus i la UE Sant Andreu van establir que l'import pels aficionats de l'equip barceloní seria de 10 euros i que podien accedir al camp per la zona lateral. Els seguidors de la UE Sant Andreu van abonar aquesta quantitat abans d'accedir al camp" i recorda que "el pla de seguretat fixat pels Mossos d'Esquadra i l'empresa privada de seguretat sempre és el mateix, indiferentment de l'equip que visiti l'Estadi Municipal. Cal recordar que la normativa prohibeix el contacte entre l'afició local i la visitant. En camp moment es va impedir a l'afició visitant l'accés als serveis".

stats