Esports 15/09/2018

El Reus tanca una setmana rodona guanyant a Tenerife (0-1)

Alfred Planas marca al tram final l'únic gol del partit

El Reus s'ha imposat a Tenerife

BarcelonaTres dies després d'eliminar l'Osasuna de la Copa del Rei, el Reus ha tornat a somriure en una visita complicada, aquest cop a Tenerife (0-1). El conjunt de Xavi Bartolo n'ha tingut prou amb un solitari gol d'Alfred Planas a deu minuts per al final que li permet agafar un oxigen necessari, ja que els situa amb 7 punts i els allunya del descens.

Els reusencs han començat patint, ja que el Tenerife ha avisat Edgar Badia amb dues bones ocasions de Suso i Malbasic abans del minut 10. El porter visitant ha tingut força feina al primer temps, ja que fins ben entrada la primera part ha sigut el conjunt canari qui ha disposat de les millors arribades. No ha sigut fins al tram final de la primera part que, amb dos avisos de Carbonell i Ledes, els reusencs han traslladat sensació de perill a la porteria rival.

A la represa, la igualtat ha seguit dominant el partit, si bé era el Tenerife qui semblava tenir més a prop el gol. Shaq Moore ha debutat superada l'hora de joc, però el veritable protagonista del tram final del partit ha acabat sent Alfred Planas. Primer ha avisat amb una rematada al pal, després, amb un xut creuat, i a la tercera ha anat la vençuda: l'extrem ha recollit una pilota morta dins de l'àrea i ha marcat el 0-1. Tres punts al sarró per a un Reus que suma tres victòries consecutives a domicili entre Lliga i Copa.