HOQUEI PATINS
Esports 08/05/2011

El Reus es queda a un pas de conquerir el títol i ara ha d'esperar que el Barça superi el Liceo

El Reus no s'ha pogut proclamar aquesta tarda campió de l'Ok Lliga per un gol de Barreiros a falta de 40 segons per acabar el partit. Ara, haurà de guanyar el Tenerife i esperar que el Barça superi el Liceo

Redacció
1 min
El Liceo-Reus d'aquesta nit no ha pogut decidir el campió

BarcelonaEl Tecnol Reus Deportiu haurà d'esperar fins el 28 de maig per saber si és campió de l'Ok Lliga després de 38 anys. El Reus-Tenerife i el Barça-Liceo centraran l'atenció de tothom, ja que l'equip reusenc ho té tot de cara per aixecar el títol.

El partit a Riazor no ha estat fàcil per a cap dels dos equips. El Liceo s'ha avançat amb un gol de Bargalló (25') però Jordi Bargalló ha empatat al 32' amb un fort xut des de la frontal. A partir d'aquí el Reus ha estat superior i ha aconseguit l'1-2 gràcies a Caldú. Quan semblava que el partit ja tenia clar dominador ha empatat de nou el Liceo mitjançant Bargalló al 45'. Però instants després el marcador s'ha tornat a moure amb un gol de Marc Gual 46'. El 2-3 donava esperança als seguidors reusencs aplegats a Riazor i feia somiar en el títol de Lliga. Però no s'ha pogut complir.

Un gol de Ricardo Barreiros a quaranta segons del final ha desfet les il·lusions d'aconseguir el títol a Galícia però tampoc les ha trencat del tot, ja que l'empat tampoc era dolent. Ara, tots dos equips depenen del Barça. Si el Barça aconsegueix guanyar el Liceo al Palau i el Reus empata o guanya contra el Tenerife, els reusencs seran campions 38 anys després.

stats