Esports 05/02/2017

La Santboiana supera l'Ordizia i jugarà la final de la Copa del Rei de rugbi (23-16)

La Santboiana ha derrotat l'Ordizia

BarcelonaDesprés de 10 anys la Santboiana tornarà a jugar la final de la Copa del Rei de rugbi després de derrotar els bascos de l'Ordizia al Baldiri Aleu (23-16) en una semifinal molt igualada. La Santboiana va perdre la final del 2007 contra el Bera Bera i ara buscarà tornar a guanyar per primer cop des de l'any 2000. Seria la dotzena copa de l'equip del Baix Llobregat, superat en el palmarès només pel Barça.

La Santboiana ha vist com els bascos feien el primer assaig del partit gràcies a Aldanondo al minut 14 de joc (3-7), però a la segona part el primer assaig local, d'Ethan Woodmass, ha capgirat el marcador (13-7). L'Ordizia, però, ha reaccionat amb tres xuts seguits al pal de Cruz i s'ha posat 13-16. La Santboiana, en un duel molt dur, ha aconseguit un segon assaig gràcies a un dels homes de primera línia, Josep Balsalobre (18-16), i ha sentenciat gràcies a un assaig de Lionel Tauli a 9 minuts per al final (23-16).