RUGBI
Esports 06/02/2015

Anglaterra conquereix Cardiff i presenta candidatura al Sis Nacions (16-21)

Els gal·lesos han començat amb encert però han acabat derrotats per un rival molt fort

Mike Brown (Anglaterra), defensat pels gal·lesos Mike Brown i Jake Ball

BarcelonaLa selecció anglesa de rugbi ha debutat al Sis Nacions enduent-se el triomf del Millenium Stadium de Cardiff (16-21). Gal·lesos i anglesos han inaugurat el torneig amb un partit de dues cares, ja que després d'un gran inici local, el XV de la Rosa ha dominat amb una bona actuació a la segona part.

Al descans, els gal·lesos guanyaven per 16-8 gràcies a un assaig de Rhys Webb, amb bona jugada de Faleaut i els xuts impecables de Halfpenny. Els xuts de l'anglès Ford, en canvi, no anaven en la bona direcció i malgrat l'assaig de Watson, els anglesos perdien al descans.

A la segona part, Gal·les s'ha desfet físicament, superada en cada melé per una Anglaterra ferma i decidida. Jonathan Joseph ha fet el segon assaig anglès trobant forats amb facilitat, desmoralitzant uns gal·lesos que han rebut un darrer assaig d'Attwood, malgrat que no ha pujat al marcador per obstrucció. Els gal·lesos han gaudit de 20 minuts per intentar anotar, però els anglesos han defensat tant bé que s'ha jugat sempre lluny dels seus pals.