SIS NACIONS

Irlanda i França juguen el partit més atractiu de la segona jornada del Sis Nacions

Anglaterra rep a Twickenham els italians, que mai han derrotat al XV de la Rosa

El torneig de les 6 nacions viurà una segona jornada en que anglesos i irlandesos han de confirmar la seva condició de favorits. Els anglesos, després de guanyar a Cardiff amb un gran segon temps, s'estrenen al seu temple del sud de Londres, a Twickhenham (15.30 h / Canal + deportes), contra una selecció italiana que va ser esclafada pels anglesos ara fa un any a Roma (11-52). Anglaterra mai ha perdut contra els italians, que recuperen Mauro Bergamasco i Marco Bortolami, absents contra Irlanda. Anglaterra disposa del mateix equip que va superar els gal·lesos en el seu debut.

Irlanda rep just després els francesos a Lansdowne Road en el partit més atractiu de la jornada (18 h / Cana+ Deportes). Irlanda, vigent campiona, recupera Jonathan Sexton, Sean O'Brien i Jamie Heaslip. A més, Rory Best s'ha recuperat d'uns problemes per rebre els francesos. El XV del gall, després de derrotar sense fer un sol assaig als escocesos, pateix la baixa d'Alenxadre Menini, substituït per Eddy Ben Arous.

Finalment, el diumenge Escòcia rep a Murrayfield als gal·lesos (16 h / Sportmania) amb dos equips buscant sumar el primer triomf. Escòcia perd Tommy Seymour i Euan Murray, però recupera Sean Lamont. Murray no pot jugar ja que no vol fer esport els diumenges, per qüestions de religió. A les files gal·leses, George North és baixa. Liam Williams ocuparà el seu lloc.