RUGBI
Esports 13/09/2014

Segona derrota consecutiva de la USAP a la segona divisió francesa

L'equip català ha perdut al camp del Montauban després de jugar un mal primer temps

BarcelonaLa USAP de Perpinyà ha encaixat la segona derrota de la temporada a la segona divisió francesa. L'equip català juga per primer cop a Segona, ja que sempre havia participat a la Divisió d'honor francesa. Ara, si els dos primers partits van acabar amb triomf, els dos darrers han acabat amb derrota.

L'equip usapista ha perdut al camp del Montauban en un partit que no ha començat bé. Wesley Dunlop ha anotat dos xuts a pals situant el 6-0 de sortida, però Tommy Allan ha contestat (6-3 als 21' minuts). Amb les defenses imposant el seu joc, els punts han arribat amb xuts a pals. Domenech i Dunlop han situat el 12-3 abans del descans, quan Allan ha aconseguit situar el 12-6.

A la segona part la USAP ha fet quatre canvis, amb el georgià Mchdlishvili, Cabello, Forletta i Piukala a la gespa. Però el Montauban ha fet el seu primer assaig. Contra les cordes, l'equip de Peripinyà no ha reaccionat fins els darrers minuts amb els xuts de Jonathan Bousquet i un assaig de Lifeimi Mafi. Als 78 minuts, amb la USAP buscant donar la volta al marcador, un assaig de Rochier ha sentenciat el partit (24-19)