Publicitat
Publicitat

RUGBI

Durant el derbi basc entre el Biarritz i el Baiona.

El pare del jugador de rugbi francès Imanol Harinordoquy salta al camp per defensar el seu fill durant una baralla

El pare del jugador internacional Imanol Harinordoquy va saltar al camp per defensar el seu fill en una baralla durant el derbi basc entre el Biarritz i el Baiona, de la divisió d'honor france

Lucien Harinordoquy , pare del jugador del Biarritz , de 31 anys, va entrar al camp per ajudar el seu fill però un rival el va enviar a terra poc després del començament del partit que es va disputar dimarts. El Baiona, equip rival , ha anunciat que denunciarà al pare del rugbi . La lliga francesa de rugbi ( LNR ) també va afirmar que farà les investigacions oportunes .

" Mai havia passat , és la priemra vegada en el rugbi professional " , va dir el president de la LNR , Pierre - Yves revolar . El president del Baiona, Michel Cacouault , va qualificar l'incident de "totalment inacceptable " . Per la seva banda, el director esportiu del Baiona , Christian Gajan , va dir que l'escàndol va poder ser el causant de la derrota per 21-19 .

El periodista de Canal + Rodolphe Pirès es va preguntar en Twitter : " Apareixerà la mare de Harinordoquy al camp en la següent baralla ? " . Harinordoquy , que ha disputat 77 partits amb la samarreta de la selecció francesa , no va voler fer declaracions sobre aquesta qüestió. El seu pare , de 61 anys i que es volia barallar fins i tot amb les ulleres posades , va reconèixer el seu error : " Vaig ser un idiota " .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT