Esports 09/09/2017

Els All Blacks pateixen per derrotar l'Argentina (39-22)

Empat a Perth entre Austràlia i Sud-àfrica (23-23)

Els All Blacks han derrotat a l'Argentina

BarcelonaAmb més problemes dels previstos, Nova Zelanda s'ha imposat als argentins per 39-22 a New Plymouth, a la tercera jornada del Rugby Championship, el torneig que reuneix les potències de l'hemisferi sud.

Amb tot en contra, aclaparats per les crítiques que han tingut després de les últimes actuacions, els Pumas han ofert la seva millor versió i han arribat a posar contra les cordes un equip al qual no han aconseguit derrotar en 29 enfrontaments. Sota la pluja, amb una defensa èpica i encert ple en els seus llançaments a pals, l'equip de Daniel Hourcade ha cregut en el miracle en el Yarrow Stadium.

L'Argentina ha portat el joc al camp neozelandès en els primers 40 minuts, i des d'aquí ha pogut xutar a pals, amb una actuació rellevant de Nicolás Sánchez (16 punts). Al descans, els Pumas anaven per davant (15-16). La reacció local ha arribat amb l'entrada al camp de Lime Sapoaga, que ha convertit gairebé tot el que ha xutat a pals.

Austràlia i Sud-àfrica han empatat

Al segon partit de la jornada, Austràlia i Sud-àfrica han ofert espectacle a Perth, amb un empat preciós (23-23). Els Springboks han fet el primer assaig gràcies a Kiel, però Beale ha contestat de seguida. A la segona part, un assaig de Polota-Nau i els xuts de Foley han deixat els australians a un pas del triomf, però un 'drop' de Jantjies en l'últim segon ha donat un empat als africans, segons a la classificació després de guanyar els dos partits als argentins.