SEGONA DIVISIÓ
Esports 30/03/2013

Un Sabadell mortificat per les baixes visita l'estadi del Còrdova

Lluís Carreras no pot disposar d'Oscar Ramírez, Juanjo, Tortolero, Goni, Longas, Moha, Espasandin i Toño

Efe
2 min

SabadellEl Còrdova i el Sabadell es veuen les cares després d'una setmana marcada per les golejades rebudes pels dos equips la darrera setmana. El Sabadell viu el moment més delicat de tota la temporada, en haver encadenat quatre setmanes sense guanyar, les tres últimes amb derrotes per golejades: 0-3 davant la Ponferradina, 3-1 davant l'Hèrcules i el sagnant 0-4 contra Las Palmas. A més, les golejades ha arribat acompanyades per un cúmul de baixes entre lesions i sancions, circumstància que obligarà el tècnic, Lluís Carreras, a confeccionar un equip totalment inèdit fins ara.

El principal problema del conjunt vallesà rau en defensa, on a la greu lesió d'abductors del central Raúl Goni, se sumen les baixes per sanció d'Oscar Ramírez, per acumulació d'amonestacions, i de Dani Tortolero, expulsat en l'última jornada. Tants mals de cap a la rereguarda, deixen Carreras amb poques alternatives, ja que només li queden quatre defenses nats, els laterals Toni Lao i Samu de los Reyes i els centrals Abraham Paz i Pau Ruiz, que viurà un partit especial al enfrontar-se al que va ser el seu equip durant dues temporades.

Al centre del camp, també està confirmada la baixa per sanció de Juanjo Ciércoles, mentre que Longás i Moha tampoc viatgen després arrossegar molèsties durant tota la setmana, igual que el davanter Aníbal que finalment sí que ha entrat en una llista completada amb el jove del filial Arnau García.

Els locals també viuen el pitjor moment de la temporada, després d'una setmana convulsa en què es va parlar de discrepàncies al vestidor, encara que des d'aquest tant jugadors com entrenador ho van negar tot. En el capítol de baixes l'argentí Dubarbier segueix en el seu procés de recuperació d'un trencament fibril·lar, absència a la qual s'uneix la del sancionat Pedro, mentre que torna el màxim golejador de l'equip Enzo Rennella després de complir un partit de sanció.

Alineacions probables:

Còrdova: Alberto, Seoane, Armando, Alberto Aguilar, Fonts, Javi Cabezas, López Garai, Caballero, López Silva, Rennella i Xisco.

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Samu, Juvenal, Hidalgo, Eneko, Uli Dávila, Lanzarote i Aníbal.

Àrbitre: Daniel Ocón Arraiz (c.murcià)

Estadi: El Arcàngel. 21 h (Teledeporte)

stats