Futbol
Esports 07/02/2021

El Sabadell vol treure més profit al seu gen competitiu

Els vallesans visiten el Las Palmas amb l'objectiu de tornar a guanyar després de cinc empats consecutius a la Lliga

Pol Baterno
2 min
Capó, Grego Sierra i Undabarrena, en un entrenament del Sabadell

BarcelonaEl Sabadell porta dos mesos sense conèixer la derrota a la Lliga, però continua vorejant el descens. La contradicció s'explica sola: els arlequinats han empatat tots els partits que han disputat des de cap d'any. Han aconseguit el mateix botí visitant rivals teòricament superiors com el Girona (0-0) o l'Almeria (2-2) que mesurant les seves forces amb equips que també volen continuar al futbol professional, com el Lugo (1-1) i el Logronyès (1-1). Els d'Antonio Hidalgo ja han confirmat la seva solidesa a Segona, però necessiten sumar de tres en tres per fugir de la zona baixa de la classificació. La pròxima prova se la trobaran a Gran Canària (20.30 h / Movistar LaLiga) contra un Las Palmas que no perd al seu estadi des del 25 de novembre. 

L’afició vallesana s'aferra al precedent del partit d'anada a la Nova Creu Alta, en què els locals van imposar-se per 3 a 1. Tot i aquest resultat positiu, Hidalgo, que té les baixes per lesió de Néstor Querol i Aleix Coch, avisa que la tornada no tindrà res a veure. “Viurem un enfrontament de màxima exigència. El Las Palmas ha evolucionat i ara fa coses molt diferents”, va comentar a la prèvia l'entrenador del Sabadell, que, tot i estar fent un treball magnífic, comença a notar el pes de tantes setmanes sense aconseguir la victòria. No obstant això, la confiança que li generen els seus homes és total: “Tenim uns jugadors que ho donen tot. L’equip és millor que al principi de temporada i hi hem de creure”.

Jesé, la sorpresa de la setmana

El Sabadell es va reforçar al mercat d'hivern amb Álvaro Vázquez, mentre que el Las Palmas ha viscut un pic mediàtic aquests dies gràcies a la incorporació de Jesé Rodríguez. Després d'un llarg període d'inactivitat, l’ex del Reial Madrid i del PSG torna al club dels seus orígens, amb el qual podria redebutar aquest cap de setmana. El seu nou preparador, Pepe Mel, s’ha mostrat molt il·lusionat amb la seva arribada. “Jesé és un noi molt humil que ve a demostrar que encara li queda molta carrera. L’he vist amb moltes ganes aquests dies”, explicava el tècnic dels canaris, que en relació al Sabadell va deixar clar que és un equip amb prou nivell per jugar a Segona: “Són competitius i s'han assentat a la categoria. No guanyen, però tampoc perden. Haurem de fer bé la nostra feina per superar-los”.

Amb una victòria a Gran Canària, els d’Antonio Hidalgo s’assegurarien concloure el cap de setmana fora del descens i augmentar una setmana més el comptador de dies sense ser derrotats. Per la seva banda, el Las Palmas lluitarà per un triomf que els acostaria a la zona de play-off.

stats