LIGA ADELANTE
Esports 18/04/2015

El Sabadell visita Valladolid buscant sortir de la zona de descens

El tècnic arlequinat ha convocat els joves Agus Medina i Albert Estellés ja que pateix moltes baixes

Efe
2 min
El Sabadell ha pogut empatar contra l'Sporting

SabadellEl Sabadell visita Valladolid intentant mantenir la bona ratxa de la resultats, després de set jornades sense perdre i el darrer triomf contra el Lugo. El Sabadell ja no és cuer, però encara segueix a la zona de descens. Tot i així, el Sabadell no aconsegueix una victòria a domicili des de l'octubre passat.

El principal handicap per a Mandiá al José Zorrilla serà suplir les baixes dels lesionats Cristian García i Juanjo Ciércoles, que s'uneixen a Martí Crespí i Lucas Porcar per sanció i decisió tècnica, respectivament. Davant aquestes circumstàncies, el tècnic arlequinat ha optat per comptar amb Javi Hervás i els joves Agus Medina i Albert Estellés. De fet, tot apunta que Agus ocuparà el lateral dret substituint Cristian.

El Valladolid no podrà comptar amb el davanter Jonathan Pereira, amb un edema a la inserció de l'adductor llarg esquerre al pubis, ni tampoc amb Alfaro per lesió. L'entrenador local, Joan Francesc Ferrer, Rubi, sí podrà disposar de Marc Valiente, sancionat en l'anterior partit, així com d'Oscar i Álvaro Rubio, que encara que han tingut problemes musculars durant la setmana, han arribat a temps per entrar en la convocatòria.

Rubi podria tornar a col·locar a l'onze titular el davanter Roger Martí, qui després d'una llarga lesió, va aparèixer la passada jornada a l'equip inicial davant el Mirandés i va marcar un gol.

El tècnic ha advertit als últims dies sobre el rival, amb jugadors "molt ràpids a les bandes" i que també poden fer mal per dins "amb un davanter que es faixa bé amb els centrals".

Alineacions probables:

Valladolid: Javi Varas; Chica, Jesús Rueda, Marc Valiente, Carlos Peña; André Leao, Timor, Hernán Pérez, Óscar, Mojica i Roger.

Sabadell: Nauzet; Agus, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Clerc; Hidalgo, Hervás, Eguaras; Collantes, Aníbal i Marcos García.

Àrbitre: Munuera Montero (Comitè andalús).

Hora: 18:15.

stats