BARÇA
Esports 23/01/2014

Sandro Rosell tindria decidit presentar aquesta tarda la seva dimissió

El president s'ha reunit amb els seus directius de confiança i es reunirà amb la junta a les 18 h

Ara
1 min
Sandro Rosell, durant la roda de premsa / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha decidit presentar la seva dimissió durant la reunió extraordinària d'aquesta tarda, segons diferents mitjans. El periodista de Televisió de Catalunya Xavi Torres ha fet una piulada anunciant aquesta informació, i ha afegit que de cara a les properes eleccions Carles Vilarrubí seria el candidat continuista.

Fonts consultades per l'ARA confirmen que la intenció del president ara mateix és dimitir, però la dimissió no serà efectiva fins que sigui amb els seus companys de junta.

Rosell s'ha reunit aquest matí a casa seva amb Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu; Javier Faus, vicepresident econòmic; Albert Montagut, cap de comunicació, i Antoni Rosich, director general. Després s'ha quedat dinant amb Montagut i Rosich. Faus i Bartomeu s'han trobat per dinar amb un altre vicepresident, Jordi Cardoner.

Rosell reacciona així a la seva situació com a president després que aquest dimecres fos acceptada a tràmit la querella del soci Jordi Cases sobre els contractes referents al fitxatge de Neymar, la gran operació del president fins ara.

stats