Futbol Català
Esports 20/12/2011

El Sant Andreu suma menys derrotes amb els grans

L'equip de Piti Belmonte encaixa les derrotes contra els equips de la part baixa

àngel Garreta
1 min
Ni l'aigua atura L'Hospitalet

BarcelonaDesprés de gairebé tota una volta de la lliga disputada i amb l'equip situat al mig de la classificació amb 24 punts, el Sant Andreu presenta una curiosa dada del seu rendiment en aquest final de l'any 2011. L'equip dirigit per Piti Belmonte presenta millors números generals contra els primers classificats del campionat i ha ensopegat contra els de la part baixa. D'altra banda, l'aturada de Nadal va bé per un equip que només ha sumat una victòria en els darrers set partits. L'equip andreuenc té deu equips per sobre a la classificació i només ha sortit derrotat amb dos d'ells: L'Hospitalet i l'Huracán valencià. Amb la resta ha sumat almenys un punt o ha aconseguit la victòria.

Aquestes xifres, pròpies d'equip de zona alta, es converteixen en menys positives quan es fa el balanç de resultats amb els equips situat per sota dels quadribarrats a la taula. El Sant Andreu ha ensopegat davant Llagostera, Gandia, Sporting Maonès i Andorra de Terol, els dos últims situats en zona de descens. L'equip barceloní tancarà la primera volta al camp del València Mestalla, amb el repte de no sumar un nou equip de la zona de descens en aquest cantó negatiu de la llista.

La dada curiosa és que tot i que en derrotes les ensopegades contra els classificats a la part baixa augmenten en comparació amb els de la part alta, dels 24 punts de l'equip, meitat i meitat s'han sumat per cada bàndol: 12 punts contra els deu equips situats per sobre i 12 punts contra els classificats per sota. Això i el fet de sumar 6 triomfs, 6 empats i 6 derrotes en el total de la lliga fan del Sant Andreu l'equip amb les xifres més igualades de la lliga.

stats