Publicitat
Publicitat

Futbol Català

Els menuts van realitzar un partit de demostració al descans

El Santboià innova a Tercera amb una sortida al terreny de joc imitant l'estil de la Champions

El club va proposar al seu rival del passat diumenge, la Montanyesa, saltar a la gespa amb nens dels dos equips i formar al mig del terreny de joc

El partit del passat cap de setmana entre el Santboià i la Montanyesa va ser el primer de Tercera Divisió que va tenir un inici al més pur estil Champions League. A proposta del club local, els dos equips van saltar al terreny de joc junts i acompanyats per nens petits vestits d'un i altre equip i de la mà dels jugadors de l'equip contrari, tal com es fa a la màxima competició europea.

La Monta va acceptar la proposta i va portar un combinat de nens que juguen a diferents equips de la seva base. El mateix va fer el Santboià i al descans de l'encontre tots dos equipets van fer un partit d'exhibició per amenitzar el descans als aficionats. No es descarta que aquesta iniciativa es pugui repetir en el futur amb altres equips.

Una idea futbolística sorgida de la premsa

L'ideòleg d'aquest acte de germanor entre equips és el cap de premsa de l'entitat vermella, Guillem Gómez. El responsable de comunicació del Santboià afirma que "se'm va acudir la idea fa uns dies veient un partit europeu i vaig pensar que seria maco fer-ho a casa nostra. Vaig mirar el calendari i, per proximitat dels rivals que quedaven a casa, quadrava bé amb la Montanyesa. Ells van estar encantats i vam materialitzar-ho".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT