Futbol Català
Esports 06/11/2011

Un imparable Hospi demostra que va de debò

L'equip riberenc supera el Sant Andreu (3-2) i presenta candidatura al 'play-off'

Redacció
3 min
Ni l'aigua atura L'Hospitalet

BarcelonaEl duel català de la jornada ha posat damunt la gespa de l'Estadi de Futbol de L'Hospitalet els dos equips catalans més en forma de la categoria, amb una ratxa molt positiva de triomfs al darrere. El resultat final deixa l'equip riberenc com a ferm candidat a disputar el play-off d'ascens i talla la progressió d'un Sant Andreu que ha presentat batalla fins al final. Per sota, el Llagostera ha aconseguit amb un 0-1 a Manacor el primer triomf a domicili. El Badalona no ha pogut passar de l'empat sense gols a casa davant l'Ontinyent. Derrota del Lleida a Xàtiva (1-0) i desfeta del Reus al Baix Camp davant l'Andorra (2-4). L'equip de Santi Castillejo s'havia posat per davant al marcador amb un 2-0.

L'Hospitalet 3 - Sant Andreu 2

El gran duel de la jornada ha estat a l'alçada que s'esperava. Sota un cel variant que ha remullat l'encontre, el conjunt local s'ha endut el gat a l'aigua, principalment en una primera mitja hora elèctrica. El marcador s'ha mogut ben d'hora, als quatre minuts, amb una diana de David Haro. Lucas Viale, passat el primer quart, ha fet el segon. Sense temps de reacció andreuenca, un penal ha suposat el 3-0 de David Prats. No obstant això, el Sant Andreu no ha donat el partit per perdut i al segon temps ha cregut en les seves possibilitats. Marcos Jiménez ha fet el 3-1 al minut 54 i només dos minuts més tard un penal transformat per Marc ha deixat el partit obert. Tot i això, el marcador no s'ha tornat a moure més.

Manacor 0 - Llagostera 1

Primer gol a domicili del conjunt català i primers tres punts fora de casa que serveixen a l'equip d'Oriol Alsina no per abandonar el darrer lloc de la classificació però sí per tenir la permanència a només dos punts. En un encontre dominat de principi a fi i sota una pluja constant, el Llagostera ha obtingut premi al seu esforç amb una diana de Bayón a poc més d'un quart d'hora pel final.

Badalona 0 - Ontinyent 0

L'equip escapulat no ha pogut acabar de fer bo del tot el triomf a domicili de la setmana passada. Al Camp del Centenari els homes de Manolo Márquez no han pasast de l'empat inicial davant un Ontinyent que segueix un punt per sobre a la classificació, amb tots dos equips a tocar de la quarta plaça. El mal estat del terreny de joc de l'equip badaloní ha influït en part en el marcador final. El domini del partit ha estat sempre local però sense definició.

Olímpic 1 - Lleida Esportiu 0

Igual que en el partit del Badalona, tampoc a Xàtiva han sovintejat les ocasions de gol. L'encontre, igualat de principi a fi, s'ha decidit amb un gol del local Rubén als nou mintus de la represa. Al final del partit, Ballesteros podria haver salvat un empat pel conjunt d'Emili Vicente però el porter Francis ha resolt amb encert la jugada, signant una gran intervenció personal.

Reus 2 - Andorra 4

Desfeta total del Reus al seu camp que augmenta fins a sis els partits consecutius de l'equip sense guanyar en lliga. No obstant això, el coixí de punts de l'equip de Santi Castillejo en l'espectacular inici de temporada aguanta l'equip a la zona alta de la taula. Davant el fins avui últim classificat de la lliga, el Reus s'ha avançat al marcador amb dianes de Pablo Álvarez i Álvaro. El 2-0 a casa i contra l'Andorra semblava que deixava el partit vist per sentència, però els roig-i-negres han acabat encaixant quatre gols a la represa. Carrasco i Morales han fet els gols que han signat l'empat temporal a un quart d'hora pel final. Fonsi, al minut 80, ha fet el 2-3 i el darrer gol visitant l'ha tornat a celebrar Morales sobre el temps reglamentari.

stats