Futbol Català
Esports 15/10/2011

El Sant Andreu vol un triomf de prestigi contra el Reus per donar un salt considerable a la classificació

Els del Baix Camp defensaran el segon lloc i buscaran tornar al liderat

Redacció
1 min
El Sant Andreu ha celebrat la primera victòria a domicili

BarcelonaEl duel més destacat de la jornada el protagonitzaran el Sant Andreu i el Reus. El derbi català obrirà el foc d'una jornada on diversos equips tenen entre cella i cella un clar objectiu en base al seu balanç esportiu fins a la data. En el cas del conjunt quadribarrat, un triomf al Narcís Sala contra el fins ara millor català de la lliga suposaria un salt de la zona mitja a la zona alta i apropar-se al play-off d'ascens. El Reus, amb una carambola, podria sortir líder d'aquesta jornada.

El Badalona té com a objectiu sumar la primera victòria a domicili després d'acabar amb la seva particular ratxa de 'mitjana anglesa' i perdre per primera vegada en un any i mig a casa. La primera victòria, en aquest cas de tota la lliga, és també l'objectiu del Llagostera. Eliminat de la Copa del Rei i amb el campionat regular de lliga com a única competició a disputar, els d'Oriol Alsina no poden trigar gaire més a obtenir-la si no volen quedar despenjats.

El botxí dels llagosterencs a la Copa, L'Hospitalet, torna a Manacor per segona vegada aquesta temporada. Precisament en ronda de Copa del Rei els riberencs van golejar l'equip balear per 1-4 en la primera ronda. Per la seva banda, el Lleida, que tancarà la jornada del diumenge tarda, rebrà al darrer equip del grup de play-off, l'Huracán, buscant tornar a la bona ratxa de resultats i no entrar en una dinàmica complicada.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

SANT ANDREU - REUS

Diumenge 16 d'octubre · 12 hores

VALÈNCIA MESTALLA - BADALONA

Diumenge 16 d'octubre · 12 hores

MANACOR - L'HOSPITALET

Diumenge 16 d'octubre · 12 hores

LLAGOSTERA - TEROL

Diumenge 16 d'octubre · 17 hores

LLEIDA - HURACÁN

Diumenge 16 d'octubre · 18 hores

stats