COPA REGIONS UEFA
Esports 17/11/2011

La Selecció Catalana signa taules amb el Badalona

El combinat va igualar al tram final el gol dels locals als deu minuts de la represa

El Badalona jugarà contra el Lleida

BadalonaEl Camp del Centenari de Badalona va acollir ahir a la nit el segon dels amistosos de la Selecció Catalana amateur de cara a la preparació de la primera fase de la Copa de Regions UEFA. El combinat de Toni Almendros va signar un empat davant un Segona B que es va avançar a la segona part (minut 55) amb un gol de Ceballos. A set minuts per a la finalització del partit, Aumatell, jugador del Manlleu, va igualar el marcador per la selecció.

L'equip català va presentar cares noves de darrera hora a la convocatòria i no va ser menys el conjunt local, que va plantejar un equip de sortida poc habitual a la lliga. Fins i tot l'exporter de la Gramenet, Barragan (actualment sense equip i entrenant-se amb els escapulats) va defensar la porteria badalonina a la segona part. En l'anterior partit de preparació, Catalunya va derrotar per 0-2 el Sant Andreu al Narcís Sala.