Futbol Català
Esports 27/10/2011

Triomf de Catalunya Amateur davant el Sant Andreu

La selecció que prendrà part a la Copa de Regions UEFA i formada per jugadors de Tercera va disputar el seu primer amistós superant als andreuencs per 0-2

Un instant del partit amistós UESA-Catalunya

BarcelonaDes de l'inici del partit el combinat català va posar a provar la porteria andreuenca defensada en aquesta ocasió per Pau Núñez, qui va haver d'intervenir amb encert en dos xuts matiners només començar l'encontre. Catalunya va obrir el marcador a deu minuts pel final del primer temps amb un gol de cap de Cárdenas. Al segon temps, cap dels dos equips semblava destinat a trobar novament el camí del gol fins als instants finals on la selecció va sentenciar.

Un penal del defensa andreuenc Melo va ser transformat per Enric, company seu al Cornellà la temporada passada. El davanter de la selecció catalana no va fallar des dels onze metres i va fer el 0-2 amb què va finalitzar el partit. El Sant Andreu de Piti Belmonte va presentar moltes cares noves per disputar aquest partit. El conjunt quadribarrat va poder donar minuts a jugadors poc habituals a la lliga de Segona B i va convocar cinc futbolistes del juvenil andreuenc que milita a Lliga Nacional.

La selecció amateur tindrà el primer repte oficial el cap de setmana del 9, 10 i 11 de desembre. País Basc, València i Extremadura seran els rivals d'un combinat que no ha pogut guanyar mai la fase estatal de la Copa de Regions UEFA i, per tant, encara no ha competit internacionalment en aquest torneig.