Esports 22/08/2019

La selecció espanyola d'hoquei herba torna a la final d'un Europeu 12 anys després

Els 'red sticks' han derrotat Holanda per 3-4 a les semifinals

Roger Requena
La selecció espanyola serveix un penal contra Holanda

BarcelonaLa selecció espanyola d'hoquei herba masculí tornarà a disputar una final de l'Europeu 12 anys després. Els 'red sticks' s'han imposat aquest vespre a Holanda (3-4) en unes disputades semifinals. A Antwerp (Bèlgica), el combinat de Fred Soyez ha completat una excel·lent primera part, i han marxat 0-3 al descans, amb dos gols de Pau Quemada i un altre de Josep Romeu.

Poc després de la represa, Sánchez ha situat el 0-4 que semblava definitiu. Fins que Holanda s'ha tret la son de les orelles i ha reaccionat amb tres gols en set minuts de Bakker i Janssen, que n'ha firmat dos. El rival de la selecció espanyola a la final que es disputarà diumenge (20.30 h) serà Bèlgica, que ha eliminat Alemanya (4-2).

Espanya no arribava a una final d'un Europeu des del torneig que es va disputar a Manchester el 2007. Aleshores va caure 3-2 contra Bèlgica. El combinat espanyol venia de perdre la final del 2003 disputada a Barcelona contra Alemanya (1-1 i 5-4 als penals 'strokes') i de guanyar la disputada el 2005 davant Holanda (4-2).