SEGONA DIVISIÓ
Esports 24/05/2014

El Barça B s'estavella contra la defensa de l'Sporting (1-0)

El filial ha controlat la pilota durant bona part del partit però les ocasions han estat locals

Efe
2 min
Els jugadors de l'Sporting, celebrant el gol de Jony

GijónUn gol de Jony ha donat a l'Sporting els tres punts davant el filial del Barça en un partit en què els blaugranes s'han fet amb el control de la pilota però les ocasions han estat totes per als asturians.

El tècnic local, Abelardo Fernández, ha encertat en el desenvolupament del partit en anunciar, abans d'aquest, que el Barcelona B tindria la possessió de la pilota i que les opcions de l'Sporting passaven per aprofitar els contraatacs per crear perill. Abelardo, que afrontava el partit amb set baixes, entre elles les del seu golejador, Scepovic, substituït pel planter Pablo Pérez, ha encertat fent fort el seu equip en defensa. Una gran jugada de Carmona, guanyant la línia de fons, ha permès a Jony marcar l'únic gol del partit.

Quedava un quart d'hora per al descans i el joc no s'ha alterat gaire, amb Samper tocant la pilota però la defensa asturiana fent-se forta. Els primers minuts de la segona part han estat de total control per part del Barcelona B però amb la pilota en el seu mig camp. Abelardo ha donat minuts a Mendy per fer mal a la contra, amb els nervis apareixent i provocant errades dels dos equips. En els darrers minuts, el Barça B ho ha intentat sense fortuna, malgrat les esgarrapades d'Adama.

1- Sporting: Cuéllar, Lora, Luis Hernández, Bernardo, Canella (Alex Menéndez, m.30), Sergio Álvarez, Nacho Cases (Bustos, m.75), Carmona, Pablo Pérez (Mendy, m.58), Lekic i Jony.

0 -Barcelona B: Masip, Patric, Sergi Gómez, Illie, Grimaldo, Samper (Sandro, m.74), Bedia (Espinosa, m.83), Adama Traoré, Munir, Dongou (Dani Nieto, m.67) i Denis Suárez.

Gols: 1-0 Jony (m.28).

Àrbitre: Valdés Aller. Amonestacions a Sergio Álvarez (m.25), Illie (m.41), Edu Bedia (m.80), Lekic (m.81)

stats