Suspès el partit de la Champions que jugaven el PSG i el Basaksehir turc pel comentari racista d'un àrbitre

Els jugadors del Basaksehir turc van abandonar ahir el partit de la Champions que estaven jugant enmig de la controvèrsia. Acusen un quart àrbitre d'haver dit "negre" a Pierre Webo –exjugador camerunès del Mallorca, avui a l'staff de l'equip otomà–, que ha vist una targeta vermella.  

Demba Ba, company seu, es va dirigir al col·legiat en qüestió: "Quan assenyales un jugador blanc, no dius «aquell jugador blanc ». Però quan et refereixes a un jugador negre, dius «aquell jugador negre »". El partit es va suspendre perquè els jugadors otomans es van negar a continuar jugant com a protesta pel comentari racista.

A continuació, l'equip parisenc també es va retirar del terreny de joc. Pocs minuts més tard el Basaksehir va piular a les xarxes: “No al racisme”. El missatge és tendència i acumula ja milers d'interaccions. La UEFA va confirmar, minuts més tard, la suspensió definitiva del partit. 

El matx es reprendrà aquest dimecres a les 18.55 h al Parc dels Prínceps amb els mateixos protagonistes des del minut 14, però sense l'equip arbitral que lidera el romanès Coltescu. La UEFA en cridarà un altre i investigarà els fets. El resultat del partit importarà poc, doncs el PSG ja està classificat per als vuitens de la Champions després de la victòria del Leipzig contra el Manchester United. Si els francesos vencen el Basaksehir acabaran com a primers del grup H.