Esports 02/01/2012

Felipe Reyes: "I tant que es pot guanyar el Barça Regal"

Rival blaugrana "És un equip molt dur, té molta experiència i és el rival a batre" Exigència "El Reial Madrid està acostumat a guanyar, i quan això no passa, és un fracàs"

à.g.
1 min
Felipe Reyes, aler pivot internacional del Reial Madrid.

Felipe, com ha canviat el teu rol a l'equip?

Cada vegada hi ha més competència per a la posició de pivot. Som cinc jugadors interiors i qualsevol pot jugar. L'entrenador és qui reparteix els minuts, però sempre és bo tenir competència. El meu objectiu és donar-ho tot quan surto a la pista i ajudar l'equip en tot allò que puc. Es tracta de donar sempre el cent per cent, que és el que he intentat fer al llarg de la meva carrera.

Què et demana Pablo Laso?

Intensitat, sobretot intensitat. Vol que la defensa sigui molt forta perquè és un entrenador al qual li agrada que l'equip pugui córrer, sortir al contraatac. El que vol és que faci les coses que sé fer.

El Barça Regal és el dominador de les últimes temporades. Creus que se'l pot guanyar?

I tant que es pot guanyar el Barça Regal. Si penséssim que no se'l pot guanyar, marxaríem cap a casa. Ells tenen un equip molt fort i la majoria dels jugadors fa anys que competeixen junts. És un equip molt fort, té molta experiència i és el rival a batre, però en cap cas és impossible de guanyar.

Per al Madrid una bona temporada seria...

Perquè es consideri una bona temporada hi ha d'haver títols. Quan aconsegueixes títols, la campanya és bona, i aquest és l'objectiu quan jugues al Reial Madrid. Aquest equip està acostumat a guanyar, i quan això no passa, és un fracàs. Aquest any s'han fet bons fitxatges i l'equip ha quedat molt complet.

A tu no et van oferir mai la possibilitat d'anar a la NBA?

Sí, però el que tenia aquí era millor que el que m'oferien i no em vaig plantejar canviar.

stats