FUTBOL
Esports 07/06/2020

El Barça jugarà els pròxims quatre partits a les 10 de la nit i sempre abans que el Madrid

Quique Setién confirma que Messi podrà jugar dissabte a Mallorca

Ara
1 min
Javier Tebas

BarcelonaEl president de la Lliga, Javier Tebas, segueix oferint els horaris de les últimes jornades ell mateix al programa del canal #Vamos de Movistar dedicat al retorn de la Lliga. Per quart diumenge consecutiu, Tebas ha participat en el programa, en què s'han publicat els horaris de les jornades 30 i 31.

De moment, de les quatre jornades amb horaris, el Barça sempre haurà de jugar abans que el Madrid. I sempre serà a les 22 h. En la jornada número 30, el Barça visitarà el Sevilla el divendres 19 a les 22 h. El dissabte 20 serà el torn de l'Espanyol, que rep el Llevant (14 h). El Madrid tancarà la jornada el diumenge 21 al camp de la Reial Societat (22 h).

En la jornada 31 el Barça rebrà l'Athletic de Bilbao al Camp Nou el dimarts 22 a les 22 h. És a dir, la revetlla de Sant Joan. El Reial Madrid jugarà a casa contra el Mallorca el dimecres, també a les 22 h, i l'Espanyol esperarà fins al dijous 25 per visitar el Betis, també a les 10 de la nit.

Quique Setién ha sigut un dels convidats al programa i ha explicat que Messi està en condicions de poder jugar dissabte al camp del Mallorca en el primer partit del Barça en més de tres mesos.

A Segona, el Girona jugarà la jornada 34 al camp de l'Elx obrint la jornada el divendres 19 a dos quarts de vuit, en obert pel canal Gol. El dimecres 24 de juny, l'equip de Pep Lluís Martí jugarà a casa contra el Numància (19.30 h).

stats