TENIS TAULA
Esports 14/06/2011

El Falcons Obrir-se al Món de Sabadell anuncia que continuarà a Superdivisió

Després de dies de neguit, els Falcons han aconseguit reunir els diners necessaris per continuar a la Superdivisió masculina, tot i que són conscients que l'objectiu serà mantenir la categoria

Redacció
1 min
Els Falcons seguiran un any més a la Superdivisió.

SabadellEl club de tenis taula Falcons Obrir-se al Món ha aconseguit gairebé la totalitat dels diners necessaris per continuar la pròxima temporada a la Superdivisió masculina de tenis de taula.

Per poder aconseguir eixugar el deute, el club ha comptat amb l'ajuda de l'Ajuntament de Sabadell, la derrama voluntària de tots els jugadors i els socis del club que així ho han volgut, l'aportació d'una persona anònima, els ingressos de nous petits patrocinadors i les vendes de les "Polseres Falcons", una iniciativa que es va posar en marxa la setmana passada i en què han col·laborat prop de 2.500 persones, que n'han adquirit una.

Així doncs, la secció de tenis taula que presideix Pere Weisz podrà competir per quarta temporada consecutiva a una de les Lligues més potents del panorama europeu. Tot i això, de cara a la temporada 2011/2012 el club vallesà retallarà en un 50% el seu pressupost i el seu objectiu serà lluitar per la permanència.

A més, en els propers dies el club oferirà la renovació als palistes Ramon Mampel i Ferran Brugada.

stats