Futbol Català
Esports 06/11/2011

El Prat fa història sumant la sisena victòria consecutiva i dóna caça a l'Espanyol B

Triple empat a dalt de tot: els potablava superen 0-1 el Masnou, els blanc-i-blaus empaten davant l'Olot (1-1) i el Terrassa guanya 2-3 el Santboià

Redacció
1 min
Taules entre Cornellà i Rubí

BarcelonaL'emoció està servida a la zona alta de la lliga de Tercera Divisió. Tres equips empaten a punts al capdavant (amb millor average general per a l'Espanyol B). Els blanc-i-blaus, igual que el Prat i el Terrassa, sumen 27 punts. A la Ciutat Esportiva de Sant Adrià els de Raúl Longhi han empatat amb l'Olot (1-1). Per la seva banda, el Prat ha sumat la sisena victòria seguida -rècord particular a Tercera Divisió- per 0-1 a casa d'un Masnou que cau al penúltim lloc. Al cantó egarenc, el Terrassa ha superat 2-3 al Santboià i segueix sense perdre l'estela dels seus rivals.

Per sota de la classificació, el Vilanova agafa aire amb la segona victòria seguida. Després d'estrenar-se en aquest apartat la setmana passada, l'equip d'Àngel Alcolea ha superat 2-0 un Amposta que ocupa el darrer lloc de tots i que es troba en situació críticament descendent, a sis punts ja de sortir de les places de descens directe a Primera Catalana. En partit jugat dissabte, la Pobla de Mafumet va superar 2-0 el Vilafranca i conserva una quarta plaça a la qual aspira un Manlleu -cinquè-, que ha superat 3-1 el Balaguer. A Castelldefels, el duel dels locals contra el Vic s'ha ajornat per culpa de la pluja.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Pobla Mafumet 2 - Vilafranca 0

Gramenet 2 - Montanyesa 2

Gavà 2 - Europa 0

Espanyol B 1 - Olot 1

Cornellà 1 - Rubí 1

Castelldefels - Vic (ajornat)

Masnou 0 - Prat 1

Santboià 2 - Terrassa 3

Manlleu 3 - Balaguer 1

Vilanova 2 - Amposta 0

stats