Futbol Català
Esports 22/09/2011

La primera jornada entre setmana a Tercera deixa l'Espanyol B líder en solitari del campionat

El Vic aconsegueix el seu primer gol a la categoria i amb ell el primer triomf

Boris, controlant la pilota al Cornellà-Gavà

BarcelonaEl primer dimecres de futbol al grup cinquè de Tercera Divisió va deixar moltes novetats en aquest inici de lliga a la categoria. L'Espanyol B, amb un còmode triomf per 0-3 contra la Gramenet, encapçala la lliga en solitari i es perfila cada vegada més com el clar favorit al títol. El Vic va fer història amb el seu primer gol al campionat -els blanc-i-vermells han trigat cinc jornades en veure porteria-. La diana d'Óscar Muñoz a cinc minuts pel final contra el Balaguer (1-0) va donar, a més, el primer triomf a l'equip de Pere Vila, que suma quatre punts.

Per dalt, l'Europa va encaixar la seva primera derrota, deixant al líder com l'únic equip que encara no ha perdut. L'equip gracienc va començar perdent per 2-0 contra el Castelldefels, va empatar a dos amb gols als dos darrers minuts i va veure com Sascha deixava els punts a casa amb un gol fantasma en l'afegit del partit. L'encontre va ser tens -amb picabaralles al camp i a la grada- i va finalitzar amb l'entrenador local, Antonio Escudero, marxant del camp sense atendre els mitjans a la roda de premsa.

L'empat del Vilanova amb el Santboià (1-1) deixa l'equip d'Àngel Alcolea com únic sense triomfs al seu caseller. Rubí i Olot van signar un espectacle de gols (3-3). El Terrassa es va imposar a un Prat tocat per les baixes (1-2) i el Vilafranca, amb la seva tercera victòria seguida aconseguida a Masnou (1-2) va entrar en zona de play-off.