Futbol Català
Esports 09/10/2011

Sisena victòria seguida d'un Vilafranca que és colíder al costat d'un Espanyol B que ha empatat a Sant Boi

L'equip dirigit per Puchi ha capgirat el gol del Vic i s'ha imposat en temps afegit (2-1)

BarcelonaL'estrena de nou tècnic a Sant Boi ha presentat els millors números aquesta setmana. Dimecres el Santboià va guanyar 2-0 a La Pobla de Mafumet en partit de Copa Federació i aquest cap de setmana ha tutejat l'Espanyol B al Joan Baptista Milà i ha sumat un punt balsàmic. La millor opció dels locals per donar totalment la campanada ha arribat al final del partit, amb un gol anul·lat a Jordi Martínez per un dubtós fora de joc.

Imparable es mostra el Vilafranca de Puchi. Després de començar la lliga amb dues derrotes consecutives, l'equip ha sumat sis victòries seguides que l'han portat a compartir el liderat amb l'Espanyol B però ocupant la segona plaça per diferència de gols. En la jornada d'avui el Vic ha posat les coses complicades i s'ha avançat al marcador. El conjunt local ha empatat i ha sumat la diana triomfant al minut 93 gràcies a Márquez.

També al darrer minut ha marcat el Vilanova per salvar un punt de la seva visita a Terrassa i impedir, així, el liderat en solitari dels egarencs, ara tercers. L'equip d'Àngel Alcolea segueix sense trobar-se amb la victòria en aquesta lliga però agafa un punt de moral en aquesta jornada. Per la seva banda, Manlleu i Prat han tornat a ficar el cap per dalt de la taula. Els de Francesc Cargol han superat contundentment el Masnou per 3-0 i els potablaves s'han endut els tres punts del camp de la Montanyesa per un ajustat 0-1.