La tercera equipació del Barça és de color granat

El club l'estrenarà el 27 de setembre al camp de l'Sporting de Portugal

El Barça ha anunciat el disseny de la tercera equipació per al curs 2017/18. Serà de color íntegrament granat, i des d'aquest dimarts ja és a la venda. El primer equip del conjunt blaugrana l'estrenarà el pròxim 27 de setembre al partit de Champions League que jugarà a Lisboa contra l'Sporting Club de Portugal. 

El granat fosc és el color triat per a la samarreta, els pantalons i les mitges. El coll rodó, de tall més modern, és senzill, però el patró geomètric de samarreta i les mitges fan que l'equipació cridi l'atenció.

La samarreta té, a més, una franja que recorre l'espatlla i el braç d'un color taronja viu amb un disseny de mosaic que celebra la famosa arquitectura de la ciutat de Barcelona. Els números dels jugadors tindran aquest mateix color taronja brillant. A la part posterior inclou també la paraula "Barça", per incidir en l'orgull tant del club com de la ciutat.

L'equipació també incorpora una franja que recorre el lateral de la samarreta i dels pantalons i que, en expandir-se, deixa veure el to taronja que es pot apreciar en altres parts del conjunt. Aquesta expansió maximitza a més la ventilació i permet una llibertat de moviment més gran.

Etiquetes

Més continguts de