FUTBOL INTERNACIONAL

La terrible entrada de Jesús Navas a Víctor Valdés

El jugador del City clava els tacs de manera fortuïta al porter del Middlesbrough i li fa una ferida aparatosa a la cuixa

Durant gairebé tota la primera meitat, fins que Sergio Agüero ha aprofitat una centrada de Kevin de Bruyne, Víctor Valdés s'ha convertit en un malson per als futbolistes del Manchester City. El porter del Middlesbrough ho ha aturat tot, i ha evitat així el còmode triomf del conjunt de Pep Guardiola. Però Valdés ha estat protagonista també per una esgarrifosa entrada de Jesús Navas, que sense mala intenció ha impactat amb la planxa a la cama del català en una pilota dividida. La topada amb els tacs per davant ha obert una ferida aparatosa a la cuixa de Valdés, que ha necessitat assistència mèdica perquè Navas li ha fet un trau al mig de la cama. Era una pilota llarga a l'esquena de la defensa en la qual Valdés ha estat més ràpid i s'ha llançat als peus del futbolista andalús, que ha allargat la cama i ha causat la ferida al porter de l'equip d'Aitor Karanka.

Valdés ha pogut seguir sense problemes després de rebre l'atenció dels serveis mèdics 'citizens'. En la jugada del gol local, tot just uns minuts després de la topada amb Navas, no hi ha pogut fer res, ja que De Bruyne ha col·locat una pilota perfectament. 

Més continguts de