Esports 17/06/2012

Els set títols de Navarro no tenen competidor possible

Joan Carles Navarro va aixecar ahir el seu setè títol de la Lliga Endesa, més que cap altre jugador de la competició. Al club li agradaria que el capità renunciés ara als Jocs Olímpics de Londres.

à. Gozalbo / D.r. Jover
1 min
Joan Carles Navarro després de la victòria contra  el Reial Madrid.

BARCELONAEncara amb dolor a la fàscia del peu, Joan Carles Navarro va aixecar ahir el seu setè títol de la Lliga Endesa i així es va convertir en el jugador amb un millor palmarès de la competició. El capità blaugrana, que va haver de patir una defensa mixta durant molts minuts, va cedir el protagonisme ofensiu del partit decisiu a altres companys, com ara Erazem Lorbek (MVP de la final amb 10 punts i 6 rebots), Pete Mickeal (17 punts i 9 rebots) i Fran Vázquez (16 punts i 8 rebots).

La temporada no ha estat senzilla per a Navarro, que mai ha pogut entrenar-se amb continuïtat i s'ha perdut un grapat de partits, jugant-ne molts altres amb limitacions físiques. El club vol convèncer l'escorta perquè descansi aquest estiu i renunciï als Jocs Olímpics de Londres, però el jugador aspira a no perdre's l'esdeveniment.

Xavi Rabaseda, C.J. Wallace i Chuck Eidson -que ahir va jugar vuit minuts- van aconseguir el seu primer títol de la Lliga Endesa, un campionat que el seu entrenador, Xavi Pascual, ha aixecat ja en tres ocasions. El tècnic surt reforçat d'una final que va saber capgirar quan era més difícil.

El Barça Regal suma ja 14 títols de la Lliga Endesa, tres més si se sumen els títols aconseguits anteriorment. De les últimes deu temporades l'equip blaugrana n'ha acabat cinc, la meitat, com a campió. En canvi, el Madrid no guanya el campionat des del 2007.

stats